La Guàrdia Urbana evita el suïcidi d'una dona a Barcelona

És la tercera vegada que provoca una situació d'aquest tipus
La dona ha pujat al balcó d'un cinquè pis  | Cedida

 

Aquest dissabte 27 de juliol, una suïcida ha provocat moments d'autèntica angoixa a Barcelona. Davant la sorpresa dels vianants, una dona de mitjana edat ha pujat al balcó d'un cinquè pis, visiblement afectada i amb intencions de llançar-se al buit.

  

Segons informen fonts de la Guàrdia Urbana a 'Metrópoli Abierta', fins al lloc dels fets s'hi han traslladat efectius de la Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona, que han pogut accedir al domicili de la dona amb unes pinces hidràuliques.

 

Un agent de la Guàrdia Urbana evita la tragèdia

Mentre un dels bombers accedia al terrat de l'edifici, un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona ha arribat al balcó on es trobava la dona a través de l'interior del domicili. Finalment, en una ràpida maniobra, l'agent ha pogut introduir la dona a l'interior del domicili.

  

Segons informen les mateixes fonts, la dona patia un atac d'ansietat, motiu pel qual ha hagut de ser reduïda per diversos agents policials. Moments després podia ser atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Bombers, que han comprovat que no patia danys físics. Segons informa el mitjà, aquesta és la tercera vegada que la dona provoca una situació d'aquest tipus i asseguren que es podria tractar d'algú amb un trastorn mental.

 

També et pot interessar...