VÍDEO DIRECTE

Caos, enfrontaments i barricades al centre de BCN

La Guàrdia Urbana de l’Hospitalet impedeix el segrest d’una veïna a Albacete

La dona va poder contactar amb la seva família des del cotxe dels segrestadors
La segrestada s'havia traslladat a Albacete per motius de treball | Cedida

 

La Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat va impedir el passat diumenge el segrest d’una veïna del municipi barceloní. La dona, de nacionalitat xinesa, s’havia traslladat recentment a Albacete, Castella-La Manxa, per motius de feina.

 

La memòria de la víctima, un element clau

La filla va denunciar el mateix dia al cos de seguretat local que algú s’havia endut la seva mare a la força i que es trobava dins d’un cotxe a la província manxega. La dona també havia aconseguit enviar missatges d’ajuda al seu marit, que en aquell moment no es trobava a l’Hospitalet. Finalment, la víctima va aconseguir contactar amb la seva filla a través d’una aplicació de missatgeria instantània del mòbil, i gràcies a això els agents van poder-ne saber la ubicació. 

 

La Guàrdia Urbana traspassava en tot moment a la Guàrdia Civil els missatges d’àudio i ubicació que la dona enviava a la seva filla des del cotxe, la qual cosa va permetre interceptar els segrestadors i alliberar la dona.

 

Durant una aturada que van realitzar en el trajecte, la víctima va poder mirar la matrícula del cotxe i memoritzar-la. Poc després va enviar la informació a la seva filla, fet que va ser decisiu per poder localitzar i aturar el cotxe dels segrestadors que es trobava en una carretera de Conca.  

 

També et pot interessar...

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris