La Guàrdia Urbana fa marxar un sensesostre que atemoria unes botigueres de la Rambla Vella

L'home, que dormia en un portal contigu a la botiga, increpava les dues empresàries diàriament i feia les seves necessitats a la porta d'entrada de l'establiment

Rambla Vella
Imatge de la botiga, ubicada a la Rambla Vella. | Google Maps

Punt i final, de moment, al malson durants diverses setmanes han viscut unes botigueres de la Rambla Vella, atemorides per un rodamón que dormia en un portal contigu al del seu establiment. La Guardia Urbana ha fet marxar a primera hora del matí un sensesostre, que des del mes de juny increpava gairebé a diari les propietàries d'una botiga de mobles de la citada via tarragonina.

 

Aquesta persona, sense domicili conegut i acompanyat d'un gos, dormia sobre un cartró a les portes d'un local contigu a la botiga, que antigament ocupava una entitat bancària, i diàriament increpava les treballadores amb actitud violenta. Així mateix, l'home realitzava les seves necessitats davant l'entrada de l'establiment, que cada dia havien de desinfectar. 

 

Trucades a la policia sense cap resultat

Durant setmanes, les empresàries han viscut una situació molt tensa, que els ha provocat diversos problemes. Durant setmanes, les trucades a Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra van ser infructuoses. La situació va acabar sent insostenible fa dos dies, quan l'home presentava un important estat d'embriaguesa que el va portar a despullar-se completament. Les forces de seguretat han intervingut aquest dimecres després que 'Diari Més' fes pública la denuncia de les dues propietàries del negoci.

 

Les botigueres han explicat que «de moment s'ha solucionat el tema, ja que una patrulla de la Guàrdia Urbana ens comentat aquest matí que l'havien fet marxar». Tot i això, han comentat que mantenen la denuncia contra el sensesostre per amenaces, que tenen registrades de manera gràfica.


Comentaris

envia el comentari