La Guàrdia Urbana fa marxar un sensesostre que atemoria unes botigueres de la Rambla Vella

L'home, que dormia en un portal contigu a la botiga, increpava les dues empresàries diàriament i feia les seves necessitats a la porta d'entrada de l'establiment
Imatge de la botiga, ubicada a la Rambla Vella. | Google Maps

 

Punt i final, de moment, al malson durants diverses setmanes han viscut unes botigueres de la Rambla Vella, atemorides per un rodam√≥n que dormia en un portal contigu al del seu establiment. La Guardia Urbana ha fet marxar a primera hora del mat√≠ un sensesostre, que des del mes de juny increpava gaireb√© a diari les propiet√†ries d'una botiga de mobles de la citada via tarragonina.

 

Aquesta persona, sense domicili conegut i acompanyat d'un gos, dormia sobre un cartr√≥ a les portes d'un local contigu a la botiga, que antigament ocupava una entitat banc√†ria, i di√†riament increpava les treballadores amb actitud violenta. Aix√≠ mateix, l'home realitzava les seves necessitats davant l'entrada de l'establiment, que cada dia havien de desinfectar. 

 

Trucades a la policia sense cap resultat

Durant setmanes, les empres√†ries han viscut una situaci√≥ molt tensa, que els ha provocat diversos problemes. Durant setmanes, les trucades a Gu√†rdia Urbana i Mossos d'Esquadra van ser infructuoses. La situaci√≥ va acabar sent insostenible fa dos dies, quan l'home presentava un important estat d'embriaguesa que el va portar a despullar-se completament. Les forces de seguretat han intervingut aquest dimecres despr√©s que 'Diari M√©s' fes p√ļblica la denuncia de les dues propiet√†ries del negoci.

 

Les botigueres han explicat que ¬ęde moment s'ha solucionat el tema, ja que una patrulla de la Gu√†rdia Urbana ens comentat aquest mat√≠ que l'havien fet marxar¬Ľ. Tot i aix√≤, han comentat que mantenen la denuncia contra el sensesostre per amenaces, que tenen registrades de manera gr√†fica.

Més notícies de la categoria Successos