Harry el jove britànic mort a Eivissa

Harry, el campió mundial de Taekwondo mort en un succés a Eivissa: tenia 21 anys

El jove s'acabava de traslladar a Eivissa

Michael i Harry eren molt amics. Els seus amics més propers, de fet, diuen que la seva relació anava més enllà: eren germans. Però de cop i volta, tot es va acabar. Els fets van passar a Eivissa, el 2018, i Michael va acabar amb la vida d'en Harry després d'una brutal i violenta baralla quan tots dos anaven borratxos. 

És la història que explica aquest dissabte el rotatiu britànic The Sun. Divendres passat, 3 de juny, un jurat del Regne Unit va declarar culpable Michael Loveridge, de 26 anys, d'haver matat a cops el seu compatriota britànic Harry Kingsland, excampió de Taekwondo de 21 anys. La sentència podria ser de quatre anys després que el jurat conclogués que és un homicidi involuntari.

Michael Loverige va matar un amic a Eivissa
Michael Loverige va matar el seu amic a Eivissa l'any 2018. | Walesonline

Michael Loveridge va reconèixer el 2018 que sí que s'havia barallat amb Harry Kingsland, però que havia actuat en «defensa pròpia». Durant l'interrogatori, Loveridge va confessar haver colpejat a Harry durant una «baralla», però va negar haver anat més enllà, ja que la víctima es va convulsionar sola a terra.

El succés va tenir lloc el 18 de juliol del 2018 en un apartament turístic de Sant Antoni, a l'illa d'Eivissa.

Una vida truncada per un fatal succés

La vida de Michael Loveridge va quedar marcada des d'allò. El noi va estar a la presó preventiva a Espanya durant més de sis mesos després dels fets. Finalment, va ser alliberat sota fiança el 30 de gener del 2019.

Harry va treballar de paleta per pagar-se el viatge a Eivissa

Com molts joves britànics, Harry Kingsland havia treballat durant tot l'any per poder costejar-se el viatge a Eivissa. El primer de set germans, va ser campió mundial de Taekwondo a l'edat de deu anys i recentment havia treballat com a paleta.

Posteriorment havia acceptat una feina en un pub de Sant Antoni, a Eivissa. Finalment, però, tot va acabar massa aviat per a en Harry. La nit del 18 de juny del 2018 es trobaria enmig d'una baralla amb el seu amic que acabaria de manera tràgica.