Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tomás Gimeno, pare i segrestatador d'Anna i Olivia, desaparegudes l'abril de 2021 a Tenerife

L'última pista sobre les filles de Tomás Gimeno: «És el que busca la Guàrdia Civil»

'Herrera en Cope' revela l'última hora de la desaparició d'Anna i Olivia, que té a Espanya en suspens

El cas de les nenes desaparegudes a Tenerife, Anna i Olivia, segueix el seu curs i de moment, seguim sense conèixer el parador de Tomás Gimeno, pare de les petites, a qui se li va perdre la pista fa ja cinc setmanes.

La investigació està sent molt complicada i cada dia que passa les opcions que els tres apareguin amb vida semblen diluir-se a poc a poc. Al programa radiofònic 'Herrera en COPE', la periodista de successos Cruz Morcillo, ha explicat en detall alguna de les teories que tenen damunt de la taula els investigadors sobre la desaparició de les filles de Beatriz.

Noves informacions de Crez Morcillo sobre Tomás Gimeno i les seves filles

Morcillo considera que encara és agosarat dir que les nenes estiguin sense vida, però tots els indicis apunten a aquest final: «Tu els coneixes, els investigadors són molt reticents a portar males notícies, sobretot quan no hi ha una cosa absolutament fiable i demostrable. L'escenari de la casa no és violent, no s'ha trobat absolutament res que apunti a això. Tampoc al cotxe, tampoc a la barca, però evidentment, les portes es van tancant, els dies van passant», li ha explicat a Carlos Herrera.

«Ell surt amb uns farcells enormes que ha de fer fins a tres viatges, ja ho sabem, a les 21.50 del port i, a la bocana, quan el sorprèn una patrullera de la Guàrdia Civil poc abans de les 23.15, no porta res. Absolutament res. I això és el que està buscant evidentment el vaixell de la Guàrdia Civil. Està buscant aquests farcells», revela la periodista d'investigació.

Morcillo posa de manifest que la policia està fent tot l'esforç possible per trobar a les petites, així com al seu pare. Fa unes hores ha sortit a la llum una teoria, que afirma que Gimeno va poder ser ajudat a fugir aquell dia de la desaparició. Segons apunta la investigació, no hi va haver cap vaixell a la zona on suposadament se'ls va perdre la pista a les petites i a Tomás.

«No han deixat de buscar-les. Tots els policies i guàrdies civils repartits pel món s'han tocat. Tots els enllaços dels nostres voltants, tots els vaixells que van poder estar a la zona. No hi va haver vaixells a la zona aquesta nit. I insisteixo, quan torna al port d'aquest primer viatge i abans de dir-li 'no tornaràs a veure-les' a la seva exparella, aquests farcells no estan», assegura Morcillo.

Continuen les tasques de recerca de les filles de Tomás Gimeno

La recerca del pare i les seves filles continua sense descans i gràcies al vaixell oceanogràfic 'Ángeles Alvariño', la següent setmana es continuarà treballant per trobar les petites. Serà una tasca de vuit dies que arribarà fins a més de deu milles quadrades en les costes de Tenerife. Estem parlant de la zona en la qual Tomás Gimeno va estar la 'nit dels fets', segons va registrar el posicionament del telèfon mòbil.

Al vaixell estan dos agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil, que porta el comandament de la investigació, i treballen a torns, ja que aquesta recerca es realitza tant de dia com de nit. Una àrdua tasca que Beatriz, la mare de les petites, no té molt clara la seva utilitat, ja que opina que les seves filles estan bé i cuidades pel seu pare.

Aquest vaixell realitza una prospecció amb una sonda específica amb la qual, a una curta velocitat, va fent nombroses passades sobre un mateix lloc, de manera que s'aconsegueix una major resolució. Aquesta sonda aconsegueix fer una cartografia molt precisa que ajudarà a el posterior treball del robot submarí, segons la informació donada per la Guàrdia Civil de Santa Cruz de Tenerife.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]