Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Toros de Petrer

La trista història de Juan, el jove que va morir per una greu cornada a Alacant

En el moment dels fets l'home va sortir pel seu propi peu de la plaça, però va morir hores més tard a l'hospital

El jove va morir després de rebre una cornada de vint centímetres al besso
El jove va morir després de rebre una cornada de vint centímetres al bessó | Cedida

Les festes del poble alacantí del Pinós van acabar aquest passat dijous de manera tràgica.  Juan, un jove de Petrer, va morir després de patir una cornada del primer bou de la tarda, que li va provocar una ferida de vint centímetres en un bessó. En un primer moment, el jove va sortir de la plaça a peu, però va acabar morint aquella mateixa nit a l'Hospital d'Elda a causa de la gravetat de la ferida.

El jove, de 26 anys, va créixer al poble alacantí de Petrer, concretament al barri de Sant Rafael.  No va acabar els seus estudis secundaris a l'Institut La Canal perquè va preferir buscar feina i mudar-se de casa dels seus pares, tot i que es va quedar a viure al poble. D'aquesta manera va començar a treballar en el sector tèxtil, on va estar dos anys, fins que va trobar una altra feina al sector de la construcció, que li va permetre viure de manera estable, segons explica 'El Español'.

Un gran aficionat al motocròs i al flamenc

Juan era un gran aficionat del motocròs, del flamenc, especialment de Camarón de la Isla, i dels toros, motiu pel qual assistia a totes les festes de poble en les que hi hagués activitats d'aquest tipus. Un amic del difunt el recorda com algú amb  «un do per l'alegria», algú a «qui no hi havia qui el parés», tot i que reconeix que «tenia el seu caràcter».

També tenia una gran devoció pel seu gos Akiles, amb qui passejava pel camp i passava el seu temps lliure. A més, el mateix amic explica que fa poc temps que el jove havia començat a sortir amb una noia d'una localitat propera.

L'Ajuntament del Pinós ha decretat dia de dol per aquests divendres 2 d'agost | EFE (Javier Lizón)

Suspesos els actes taurins d'aquest divendres

Després dels fets,  l'Ajuntament del Pinós va decretar per divendres un dia de dol oficial i es van suspendre els actes taurins de la jornada, així com altres programats.  L'alcalde de la població, Lázaro Azorín, ha lamentat la pèrdua, a més ha expressat que l'inici de les festes «podia haver estat més trist».

També et pot interessar...