Cordó policial de la Policia Nacional

Un home acaba amb la vida de la seva mare després d'una forta baralla a Espanya

Una veïna va alertar el servei d'emergències

Un home hauria matat la seva mare després d'haver tingut una discussió molt forta amb ella a casa seva. Això ha passat a Santander, i de moment es tenen pocs detalls sobre el cas.

Se sap que la Policia Nacional va haver d'anar fins al lloc dels fets en plena nit, abans de la matinada. Pel que sembla, va ser una veïna qui va avisar les autoritats després de sentir sorolls sospitosos a la casa.

Es veu que la dona va trucar alertant que en un habitatge a prop del seu se sentien crits molt forts i altres sorolls propis d'una discussió. Devia ser una baralla bastant fort, ja que la dona, espantada, va decidir donar la veu d'alarma.

Va ser al voltant de dos quarts d'onze de la nit quan els agents de la Policia Nacional van acudir a l'edifici. Pel que es veu, els fets van tenir lloc en un bloc de pisos.

Quan els agents van arribar, però, ja no es va poder fer per la vida de la dona. Segons ha confirmat el mitjà 'Onda Cero Cantabria', quan els efectius es van presentar a la casa, el que hi van trobar va ser el cos sense vida de la dona.

A més, al mateix habitatge hi havia un home de mitjana edat. S'ha sabut que és el fill de la morta i que els agents el van detenir com a presumpte autor de la mort de la seva mare.

Era una dona de vuitanta anys de la qual no han transcendit més detalls, almenys de moment. No se sap si tenia més fills. Tampoc s'ha detallat si mare i fill vivien junts.

De moment, s'ha posat en marxa una investigació sobre el cas. Aquesta haurà de determinar les circumstàncies exactes del que va passar. I és que encara hi ha bastants detalls per resoldre.

I, de la mateixa manera que no s'han donat detalls sobre la víctima i el suposat assassí, tampoc s'ha especificat res més sobre el motiu de la discussió, per exemple, o la causa exacta de la mort de la dona.

Per a saber tot això caldrà esperar a l'avanç de la investigació. De moment, el cas s'ha posat en mans dels investigadors i s'ha decretat el secret de sumari, és a dir, que no es revelarà més informació mentre la investigació segueixi oberta.

Un avi, jutjat per abusar de la seva neta

Per desgràcia, els casos d'assassinats entre familiars o altres tipus de delictes ocorren més sovint del que voldríem. Són bastants els casos de pares i mares assassinats pels seus fills o a l'inrevés.

Hi ha altres situacions igual de sorprenents com el cas que ara s'està jutjant a Vigo. El d'un avi que hauria abusat de la seva neta aprofitant-se del parentiu que els uneix.

Aquest fet hauria succeït el 2018, quan la nena tenia només dotze anys. L'home hauria ficat la mà dins dels pantalons de la nena i l'hauria magrejat, tot això mentre tots dos estaven asseguts al sofà.

L'home, però, ho va negar tot. «La vaig acariciar per sobre de la roba, però res més. Us penseu que estic boig o què? La meva dona era davant nostre i m'hauria fotut una hòstia, una bufetada», va afirmar.

De moment, el judici segueix endavant i s'està a l'espera que es resolgui. Demanen que se'l condemni a deu anys de presó.