L'home que va sucar una menor en aigua bullent a Terrassa no entrarà a presó

Va passar l'any 2013 i ara l'Audiència Provincial de Barcelona l'ha condemnat a 2 anys i no haurà d'entrar a presó per falta d'antecedents

L'home que va sucar una menor en aigua bullent no haurà d'entrar a presó.
L'home que va sucar una menor en aigua bullent no haurà d'entrar a presó. | CatalunyaDiari.cat

L'home que l'any 2013 va posar a l'interior d'una banyera amb aigua bullent una nena de 5 anys no haurà d'entrar a presó. La secció 22a de l'Audiència Provincial de Barcelona ha resolt una condemna de dos anys de presó per Luís Antonio A.N. acusat d'un delicte de lesions. Alhora, i tal com consta en la sentència que signen els tres jutges del tribunal, accepten que la pena de privació de llibertat sigui suspesa i que l'home, de nacionalitat mexicana, no hagi d'entrar a presó.

Luís Antonio, veí de Terrassa, va acceptar durant el judici els fets i ha acceptat la pena que ha imposat el tribunal, sabent que, com que no té antecedents, i si no comet cap il·lícit penal durant aquests dos anys, no haurà d'entrar finalment a presó.

Els magistrats creuen que ho va fer expressament

Els fets jutjats i ara ja condemnats es remunten l'agost de 2013 quan aquest home, que vivia amb la mare de la nena, va posar en una banyera amb aigua bullent la menor d'edat causant-li greus ferides a tot el cos. La nena va haver de ser atesa a l'hospital i va haver de ser ingressada a l'UCI durant 30 dies i havent de ser hospitalitzada durant 40 dies més. La nena presenta cicatrius a les dues cames i en altres parts del cos, segons va detallar el fiscal en l'escrit d'acusació.

Els magistrats asseguren que l'home tenia clarament la intenció de fer mal a la nena quan la va posar a l'aigua calenta. En la sentència, que s'ha optat per una pena de dos anys i així evitar que l'home hagi d'entrar a presó, posen en relleu que l'home va ser qui va alertar el SEM i també ja ha fet efectiu el pagament de part de la indemnització amb intenció de rescabalar el dany sofert per la menor d'edat.

Haurà de pagar 50.000 euros a la nena

A més dels dos anys de presó, l'ara condemnat haurà de pagar 50.000 euros a la nena i no s'hi podrà acostar a menys de 1.000 metres durant cinc anys.


Comentaris

envia el comentari