Valeria, germana de Diana Quer, denuncia haver estat violada

La jove assegura que un amic l'hauria forçat al seu vehicle de camí a Segòvia

Malauradament, la tragèdia de Diana Quer continua instal·lada a la palestra. L'assassinat de la jove madrilenya a mans d''El Chicle' l'estiu de 2016, va trastocar tot un país i, evidentment, la seva família continua intentant superar el mal tràngol. La situació, però, sembla ressorgir en un punt de no retorn després que la seva germana, Valeria Quer, hagi denunciat haver estat víctima d'una violació.

La jove va presentar la denúncia fa uns mesos i ara  el Jutjat de Primera Instància i Instrucció únic de Sepúlveda, a Segòvia, n'està tramitant la presumpta agressió sexual. Segons avança 'El Norte de Castilla', el succés hauria tingut lloc quan la germana de Diana Quer encara era menor d'edat.  

La denúncia de Valeria Quer

Valeria Quer, segons el mitjà esmentat anteriorment, hauria viatjat des de Madrid fins a la província de Segòvia amb un amic. Durant el trajecte, però, l'amic hauria optat per fer un recés a Sepúlveda i agredir sexualment la jove. Tot i que, de moment, no han sortit a la llum més detalls sobre el succés que ara denuncia la jove, la mateixa Valeria va destacar que el jove s'hauria aprofitat d'ella en fer una aturada amb el seu vehicle.

«Evitar filtracions», l'objectiu judicial

El Juzgado de Primera Instancia e Instrucción único de Sepúlveda, en Segovia
Els jutjats de Sepúlveda analitzen el cas de la presumpta violació de Valeria Quer | Cedida

 

La justícia no vol que, com en el cas Diana Quer, la situació se surti de mare i torni a acaparar les portades dels principals mitjans del país. Per això mateix, doncs, el jutjat de primera Instància i Instrucció de Sepúlveda hauria fet una apreciació molt concreta als seus treballadors:  «Intentem evitar filtracions que precipitin la mediatització del cas»

En aquesta mateixa línia i coneixedor del cas en primera persona, el pare de Diana i Valeria Quer també ha demanat que el cas no faci el salt als mitjans amb l'anhel de respectar així la privacitat de la jove.