Imatge d'un cotxe negre accidentat

Condueix begut, té un accident i deixa el fill menor d’edat en una rotonda per fugir

Els Mossos han detingut l'home a prop de Caldes de Malavella | Se l'imputen dos delictes contra la seguretat viària

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que va conduir borratxo fins a tenir un accident a Caldes de Malavella, a la comarca de la Selva. A més, un cop va passar l'incident el conductor va deixar al seu fill menor d'edat en una rotonda i va marxar caminant.

Es va notificar l'avís de l'accident de la carretera A-2 als Mossos al voltant de les 19.00 hores d'aquest diumenge. Quan els agents s'apropaven al lloc dels fets van veure un home que caminava per la vora de la carretera.

El detingut de 51 anys i de nacionalitat espanyola caminava en direcció a Caldes, però en veure la patrulla va canviar de sentit. A més, no va demanar ajuda en cap circumstància.

Els Mossos van veure el cotxe accidentat a la carretera GI-555 al punt quilomètric 0. Concretament, a uns 300 metres del lloc de l'alerta.

Una persona va explicar als agents que a la rotonda de la A-2 hi havia un menor d'edat. Amb ell hi havia una parella que l'havia anat ajudar, ja que estava plorant demanant socors i duia una nafra al dit.

El conductor va donar 0,35 mg per litre d'aire respirat al control d'alcoholèmia

El menor va relatar a la patrulla que el seu pare i ell tornaven d'un dinar al Masnou. També va comentar que el seu progenitor anava begut i conduïa a molta velocitat fent esses. Fins i tot va explicar que en patir l'incident va baixar del vehicle mentre el seu pare marxava.

Es va decidir buscar i detenir l'home que caminava per la vora de la via per les evidències que tenien els agents. Quan es va localitzar el conductor de 51 anys i veí de Badalona els efectes de l'alcohol eren notoris. Així doncs, se li va fer la prova d'alcoholèmia, on va donar 0,35 mg per litre d'aire respirat.

La patrulla va detenir l'home per conduir de manera arriscada i per utilitzar un vehicle begut provocant un accident. El menor es va quedar a càrrec d'un familiar.

El dilluns 19 de juliol, el detingut va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners. L'home va sortir en llibertat provisional.