Un empresari crema 700.000 euros per no haver de pagar la pensió a la seva exdona

Els fets han passat al Canadà i l'home ha estat detingut

Bitllets de vint, cinquanta i deu euros
L'home va cremar 700.000 euros —quasi un milió de dòlars canadencs— per no pagar la pensió a la seva exdona | Unsplash

Bruce McConville ha protagonitzat una insòlita història. L'home de 55 anys va decidir cremar 700.000 euros en bitllets per no haver de pagar-li la pensió que li correspon a la seva exdona com a part de la resolució del divorci. Els fets han passat alCanadà i l'home ha estat detingut.

L'empresari McConville es negava a pagar la pensió a la seva exparella per al manteniment del seu fill —en comú—, i per això va decidir que era millor cremar els bitllets que donar-los-hi. L'home va cremar aproximadament un milió de dòlars canadencs en efectiu en dues cremes diferents, una al setembre de 743.000 dòlars canadencs i una altra al desembre de 296.000, que en la conversió representen la xifra de 700.000 euros. 

El jutge el va condemnar a presó

En una de les vistes per a la resolució del divorci, l'empresari va explicar al jutge que havia retirat de la circulació prop d'un milió de dòlars en efectiu, assegurant que tot i que no ho podia provar, tenia els rebuts bancaris que confirmen que havia extret aquesta quantitat del compte corrent en els últims mesos. Després d'escoltar aquesta insòlita història, el jutge va condemnar a McConville a 30 dies de presó per violar les ordres del tribunal.

Sembla que la jugada li ha sortit malament, ja que a més el detingut haurà de pagar 2.000 dòlars diaris a la seva parella fins que no pugui mostrar al tribunal que les seves finances tornen a estar en ordre, segons informa 'Foxnews'.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari