Fotomuntatge de Beyhan Mutlu, el turc desaparegut, i un cotxe de policia

Un home desaparegut s'uneix begut a la seva pròpia cerca

El desaparegut pensava que estaven buscant una altra persona i volia ajudar

A vegades, les reunions amb amics poden anar-se'n de les mans, arribant a deixar autèntiques llacunes mentals. El gran responsable que perdem el cap i fins i tot la noció del temps, sol ser l'alcohol.

Això és precisament el que li va passar a un home en un poble de Turquia quan se'n va anar de festa amb uns amics. Una experiència que podria haver estat un malson, però que va acabar sent d'allò més còmica.

Les autoritats van rebre una trucada d'emergència dient que un home havia desaparegut i no havia tornat al seu domicili. Quina  sorpresa s'emportaria el dispositiu de cerca quan veiessin que, entre els voluntaris, hi havia el suposat desaparegut.

Un home borratxo desapareix al bosc

La nit de dimarts, 28 de setembre, serà inoblidable per a un grup d'amics que van sortir de festa al districte turc d'Inegöl. Van anar a un bosc on solen reunir-se per a beure.

Tot anava bé, les rialles dominaven el moment i l'alcohol fluïa sense mesura. No obstant això, Beyhan Mutlu, un home de 50 anys, tot d'una va desaparèixer. La resta d'amics li van perdre la pista i no el trobaven, per molt que el cridessin.

Després de la cerca infructuosa, van pensar que potser havia tornat a casa. Van acudir al domicili de Beyhan per a veure si hi era, però la seva dona els va dir que no en sabia res, així que li van truca per telèfon, però no van obtenir resposta.

La preocupació creixia per moments. Mutlu estava en evident estat d'embriaguesa i podria acabar tenint un accident, així que calia trobar-lo urgentment. Va ser llavors quan van decidir trucar a la policia i als serveis d'emergència, que es van desplaçar al lloc de la desaparició.

El desaparegut participa en la seva pròpia cerca

L'angoixa cada vegada era més gran. Els amics i la dona de Beyhan van participar al desplegament que es va organitzar a la zona forestal on havia desaparegut. Van rastrejar i van pentinar diverses zones de bosc per a trobar qualsevol pista que els digués on era l'home o cap a on havia pogut anar.

El dispositiu de cerca estava format per professionals i per voluntaris, cercles pròxims i coneguts de Mutlu. Les primeres batudes no van ser tenir èxit. Beyhan continuava desaparegut, no se'n sabia res. Fins que una veu els va sobresaltar.

Mentre el grup cridava el nom de Beyhan, un integrant de la cerca va preguntar estranyat: «Escolta, a qui busquem?». Li van dir el que havia passat i la identitat del desaparegut, i el que va respondre els va deixar amb la boca oberta.

«Soc aquí», va contestar tranquil·lament. Mutlu va explicar que s'havia unit al dispositiu de cerca pensant que la persona desapareguda era una altra, potser un veí. I que quan va saber la identitat de l'home que buscaven, va entendre que s'estava buscant a si mateix.

[Tweet] 1442849596095483904 [/ tweet]

Amb raó no aconseguien localitzar-lo- Qui s'havia d'imaginar que el suposat desaparegut es trobava entre el grup de rescat buscant-se a si mateix. Les autoritats li van prendre declaració i, després de comprovar que es tractava d'ell, van decidir posar fi a la cerca. Afortunadament estava sa i estalvi, i els agents van procedir a portar-lo a casa.

Ningú pot entendre com els seus amics no el van reconèixer entre la gent que formava el dispositiu de rescat. Era més que evident que l'alcohol havia fet estralls entre ells, ja que cap es va adonar de la presència de Mutlu.

La foto i la història de Beyhan buscant-se a si mateix s'ha fet viral a les xarxes i serà recordada com la nit més èpica d'aquest grup d'amics. Sens dubte, serà el tema de conversa preferit al barri durant molt de temps.