Enxampat dormint al volant mentre triplicava la taxa d’alcohol a Sabadell

Els agents van decidir immobilitzar el cotxe que estava estacionat al barri de Gràcia de Sabadell

Una patrulla de la Policia Municipal de Sabadell va localitzar la matinada del passat dissabte, a les 3:45 hores, un conductor begut dormint a l’interior del vehicle. El turisme estava estacional al carrer Pau Claris amb la carretera de Barcelona.

Els agents van fer-li el test preventiu d’alcoholèmia i va donar un resultat positiu de 0,89 mg/l. Cal recordar que la taxa màxima permesa és de 0,25 mg/l, quantitat que l’home triplicava. Finalment els agents van decidir immobilitzar el cotxe com a mesura preventiva.

Detingut a l’AP-7 per conduir en sentit contrari

Fa escassos dies, el 2 de gener,  els Mossos d’Esquadra van detenir un home de 49 anys per triplicar la taxa d’alcoholèmia permesa i per conduir en direcció contrària per l’AP-7, recorrent un trajecte de més d’11 quilòmetres. Els fets van tenir lloc a l’Alt Penedès, concretament a l’altura de la població de Gelida.

El 112 va rebre set trucades d’alerta

El passat dimecres, 2 de gener, el 112 va rebre un total de set trucades al voltant de les 2.15 hores de la matinada. Tots els usuaris alertaven del mateix: un vehicle de l’AP-7 estava circulant en direcció contrària i d’una manera molt estranya.  Per aquest motiu, des d’Emergències van avisar als Mossos d’Esquadra, que es van personar ràpidament a la via.

Els agents de seguretat  van prendre la determinació de tallar l’autopista en sentit sud,  per tal d’interceptar el cotxe en qüestió i en un intent d’evitar que es produís qualsevol col·lisió o accident.

L’home presentava símptomes d’anar begut

Finalment, els Mossos van localitzar el conductor a l’altura de Gelida, a l’Alt Penedès, i van procedir a treure’l de la via i a restablir el trànsit, la circulació del qual havia restat interrompuda a conseqüència del dispositiu policial que van establir arran els fets.

Ràpidament les forces de l’ordre van adonar-se que l’home presentava símptomes evidents d’haver ingerit grans quantitats d’alcohol, motiu pel qual li van practicar una prova d’alcoholèmia. El conductor va donar una taxa positiva de 0,84 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire espirat, xifra que triplica el límit permès.