ÚLTIMA HORA

🔴 Espanya suma 1.178 nous positius de coronavirus en les últimes 24 hores

Un home entra armat a la comissaria de la Policia Local d'Amposta

L'home va ingressar a presó

Imatge de la comissaria de la Policia Local d'Amposta
Un home entra armat a la comissaria de la Policia Local d'Amposta | google maps

Un home va irrompre diumenge passat a la comissaria de la Policia Local d'Amposta i va apuntar i amenaçar un dels agents amb una pistola. Segons apunta 'Aguaita.cat', l'home va entrar a la comissaria de la Policia Local i va explicar a un dels agents que patia un problema de salut. Els policies de la comissaria van recomanar a l'home que anés al Centre d'Atenció Primària perquè fos atès pel personal sanitari.

L'home els va fer cas i va marxar de la comissaria caminant. Una estona després, l'individu va tornar a la comissaria, armat i amb una actitud violenta. Per causes que es desconeixen, l'home va anar directament al taulell, que no està protegit per cap vidre, i va apuntar amb la pistola l'agent. 

Els altres policies van sortir i van aconseguir reduir l'individu que, a banda de la pistola, també portava una arma blanca. Finalment, la Policia Local va detenir l'home, d'uns 30 anys i de nacionalitat espanyola i els policies van poder comprovar que l'arma era una pistola d'aire comprimit. L'arrestat va passar a disposició judicial del jutjat número 2 d'Amposta, on es va dictar el seu ingrés a presó provisional. 


Comentaris

envia el comentari