Desnonen una dona gran a Barcelona després de cinc intents fallits

El moviment veïnal Resistim al Gòtic avisa que «tornarà a la càrrega» si no té el pis que li han promès en dues setmanes

El moviment veïnal no ha pogut evitar aquest cop el desnonament d'una dona gran al barri Gòtic de Barcelona després de cinc intents fallits. Resistim al Gòtic ha explicat que la Manuela ha hagut de marxar de casa seva. S'enfrontava a un desnonament sense data. L'anterior, també obert, es va poder aturar per la mobilització veïnal.

Resistim al Gòtic anuncia que lluitarà 

L'entitat ha explicat que la Manuela va saber dilluns a la tarda que finalment tenia un pis assignat per la mesa d'emergència, al mateix districte, i que podria entrar-hi en 15 dies. En aquest sentit, ha lamentat que el jutjat no hagi volgut ajornar el desnonament fins llavors. També s'ha queixat que no hagin permès que la dona sortís de casa acompanyada pels veïns.

«Ens quedem amb un regust agredolç. Hem aconseguit resistir cinc desnonaments i aconseguir un pis al barri, però a la Manuela li ha caigut tot el pes de la violència judicial, institucional i policial», ha conclòs Resistim al Gòtic, que avisa que «tornarà a la càrrega» si la dona no té el pis que li han promès en dues setmanes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari