Imatge frontal d'un helicòpter del SEM volant

Ferit crític a Lloret de Mar després de caure d'un tobogan

El SEM ha traslladat l'home en helicòpter a l'Hospital Trueta de Girona

Un home ha estat ferit crític després de caure en un tobogan a Lloret de Mar aquest dijous, 8 de juliol, a la nit. Així ho ha confirmat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Aquests han traslladat el ferit amb un helicòpter a l'Hospital Trueta de Girona.

Al lloc dels fets s'hi ha desplaçat el SEM amb dues unitats diferents: una ambulància i un helicòpter medicalitzat. L'home ha estat traslladat a l'hospital a la capital de comarca i de província amb aquest últim vehicle.

El cos d'emergències sanitàries de Catalunya ha informat de l'accident a través d'una piulada al voltant de les 11 de la nit d'aquest dijous.

El perfil de Trànsit Aeri de Catalunya, un compte de Twitter amateur i no oficial, ha estat retuitat pel SEM. Es veia una imatge de l’helicòpter de rescat aterrat al terrat de l’hospital Trueta.

A més, s’informava que el mitjà aeri, de model Hotel 1 EC-MJK, s’estava preparant per fer un altre servei. Concretament un de secundari a l’hospital Vall d’Hebron. Per tant, preveia que se sentiria soroll a Barcelona al voltant de la 1.30 hores i les 2.00 de la matinada.

En un dia dues fatalitats a Lloret de Mar

Durant el mateix 8 de juliol s'han detectat 34 positius de joves belgues a Lloret de Mar i Calella. Segons confirma el diari 'La Liebre' no només s'haurien detectat a la tronada del seu país sinó que alguns estarien confinats a Lloret.


El mitjà belga, 'La Liebre', ha explicat que del grup que havia contractat per viatjar a l'agència Summer Bash, en tronar a Bèlgica 11 havien donat positiu en Covid-19. Els contagis haurien passat quan estaven de vacances a les localitats catalanes. Això ha provocat una onada de cancel·lacions.


De fet, l'agència Summer Bash ha anul·lat les reserves que tenia aquesta setmana a Lloret de Mar i a la resta d'Espanya. Un altre exemple demolidor ha estat Jongerentravel que ha suprimit tots els viatges que tenia previstos a Espanya fins a finals de juliol.


Només amb aquestes dues cancel·lacions s'han vist afectats 120 viatges i 800 joves. Això deixarà encara més tocat un sector, com molts d'altres, que ja estava ferit per la pandèmia.