Un veí de Gandia s'apunyala per tot el cos i entra en parada cardíaca en patir un brot psicòtic

Fins al lloc dels fets van acudir efectius de la Policia Local i Nacional, que van requerir ajuda de personal mèdic
Hospital Francesc de Borja en Gandia | GVA

 

La Policia Nacional ha acudit este diumenge a la casa d'un veí de Gandia de 45 anys, després que aquest s'assestés a si mateix diferents punyalades en tot el cos, a conseqüència d'un brot psicòtic. 

 

L'home va entrar en parada cardíaca després dels fets

Els efectius van acudir al seu domicili, situat en este municipi de la comarca de la Safor, en València, a les dos de la matinada, després de rebre una telefonada avisant dels fets. En arribar a la casa, situada en el centre del municipi, van trobar la dantesca imatge. Tal com ha avançat 'Las Provincias', l'home s'havia apunyalat diferents voltes en algunes parts del seu cos i havia entrat en parada cardíaca. 

 

Fins al lloc dels fets van acudir també efectius de la Policia Local, que van requerir ajuda de personal mèdic, amb l'objectiu d'intentar reanimar les constants vitals de l'home.  L'equip de metges van utilitzar un desfibril·lador, amb el qual va aconseguir reanimar al ferit, que ràpidament va ser traslladat al centre comarcal Francesc de Borja. De moment, es desconeixen les causes que van portar a este veí a fer estos actes, però, tot apunta al fet de què l'home haja pogut patir un brot psicòtic. 

 

També pots llegir...