Un home mata la seva exparella a trets i fereix la seva filla a Sant Joan les Fonts

Ha disparat dos trets contra ella i ha ferit també la seva filla | L'home s'ha escapat del lloc dels fets i ha estat trobat mort posteriorment

Feia anys que la parella vivia en aquest municipi de la Garrotxa, amb les seves dues filles de 25 i 18 anys. Malgrat això, en l'actualitat estaven separats i sobre ell hi havia una ordre d'allunyament, segons han pogut confirmar fonts de la investigació a CatalunyaDiari.cat. S'ha decretat el secret d'actuacions mentre la policia catalana està fent les primeres diligències i investigacions per aclarir els fets. Des de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts no s'han volgut donar més detalls sobre el succés tot i que han explicat que es tracta d'una gran tragèdia pel municipi.

Imatge del carrer de la Piscina, on ha tingut lloc l'assassinat.
Imatge del carrer de la Piscina, on ha tingut lloc l'assassinat. | CatalunyaDiari

Pànic a l’avinguda del Cisteller

Eren les 15.30 hores d'aquest dissabte quan l’home es personava amb el seu cotxe a l’avinguda del Cisteller de Sant Joan les Fonts, localitzant a la seva exdona i la seva filla, de 25 anys, quan aquestes es dirigien a la fira del poble. Primer ha efectuat un mínim de dos trets amb una arma del calibre 22, provocant la mort de la seva exdona. Segons diversos testimonis, l’home ha emprès la fugida i un veí ha intentat aturar-lo, però aquest l’hauria amenaçat amb l’arma. En la fugida, ha atropellat a la seva filla, que ha hagut de ser traslladada en estat greu a l’Hospital Universitari Josep Trueta de Girona, tot i que es troba fora de perill.

Al voltant de les 17 hores, els Mossos d’Esquadra s’han traslladat al municipi de Montagut, també a la Garrotxa, on l’home tenia una petita parcel·la. Allà han trobat el cos sense vida de l’assassí. Tot indica que es tracta d’un suïcidi. Fonts de la investigació apunten que l'homicida havia estat involucrat en assumptes judicials per presumpte maltractament a la seva filla, possible motiu de la separació del matrimoni. Les investigacions encara es troben en una fase molt inicial tenint en compte que l'homicidi s'ha produït a dos quarts de quatre de la tarda d'avui, dissabte 6 d'octubre.