Tensió al metro de Barcelona per un passatger sense mascareta

Un dels passatgers s'ha negat a posar-se la mascareta

Usària en una estació de metro de Barcelona
Tensió al metro de Barcelona per un passatger sense mascareta | Catalunya Diari

Un nou incident al metro de Barcelona ha generat tensió entre els passatgers. No tothom s'ha pres de bon gust la decisió del Govern que la mascareta per protegir-se de la covid-19 sigui obligatòria a Catalunya, de fet, han estat moltes les notícies que en els últims dies han arribat en referència a persones que es neguen a dur-la pel carrer o al transport públic.

Això és precisament el que ha passat a l'L5 del metro de Barcelona i que ha estat denunciat pel compte de Twitter @SeguridadEmpleo. Un passatger que es trobava en el trajecte entre Virrei Amat i Vilapicina de la línia 5 del metro de la ciutat comtal ha muntat una escena després que un vigilant li demanés que es posés la mascareta, que recordem és obligatòria.

«Falsa pandèmia»

En el vídeo es pot veure com l'individu contesta de males formes al vigilant, mentre es grava en vídeo amb el seu mòbil. L'home explica que només es posarà la mascareta quan un jutge tingui «la verificació d'un científic de renom» i assegura que, fins llavors, «no es posarà cap mascareta», ja que és una «falsa pandèmia».

«No tinc per què ser obedient a cap norma» assegura l'home cridant. En les mateixes imatges es pot veure com tant el vigilant com els altres passatgers es queden atònits davant la intervenció de l'home, que finalment no es posa la mascareta.

Polèmica per l'inici d'obres a l'L1

 Aquest dilluns han començat les obres a l'L1 del metro entre les estacions de Santa Eulàlia i l'Hospital de Bellvitge, uns treballs que s'allargaran fins al dissabte 29 d'agost per dur a terme una sèrie de millores a la infraestructura.

Durant els pròxims dies, hi haurà un servei de bus llançadora entre els dos punts que pararà a totes les estacions del tram afectat amb el mateix horari de metro. Tot i que Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) va emetre diversos comunicats durant els últims dies, la majoria dels usuaris habituals de la línia s'han assabentat de la modificació del servei avui mateix. «Ens ha agafat desprevinguts», reconeix l'Angie Rodríguez, una usuària que es desplaça habitualment des de l'Hospitalet fins a Glòries. 


Comentaris

envia el comentari