Els Mossos d'Esquadra, fent entrar al cotxe patrulla una persona detinguda durant la Festa Major de Sarrià

Un home perd la vida a Catalunya: Hauria estat apunyalat per la seva dona

La presumpta homicida ha estat arrestada pels Mossos d'Esquadra

En els darrers dies, els Mossos d'Esquadra s'han hagut de fer càrrec de la investigació de diversos crims. La setmana passada, per exemple, el conegut assassí de la Vila Olímpica, Valentín Moreno, va ser tirotejat per l'esquena a la Mina. I fa poques hores, per posar un altre exemple, també han iniciat la investigació per aclarir la mort d'un home en una baralla al barri de Sant Andreu de Barcelona.

Ara, un nou cas s'acumula a la taula dels investigadors dels Mossos. I és que un home ha mort a casa seva a Manresa. Tot apunta que es tracta d'un crim i que l'autora seria presumptament una dona que era la parella de la víctima.

Una dona mata presumptament la seva parella amb una apunyalada

Aquest diumenge, dia 28 de novembre, s'ha comès un nou crim a Catalunya. Es tracta d'un home que hauria mort a Manresa a mans de la seva parella, una dona, que li hauria propinat una ganivetada mortal a la zona del pit. La dona té 42 anys i és de nacionalitat tailandesa i, segons ha explicat El Món, hauria estat ella mateixa qui hauria avisat els Mossos d'Esquadra dels fets. En el cas de l'home, per ara ha transcendit que tenia 48 anys i que era de nacionalitat espanyola.

Els fets s'han produït durant la matinada. Eren aproximadament les 07.00 hores quan els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'incident, que s'ha produït en un pis del barri de les Escodines. Aquest barri se situa a la zona sud-est de la capital del Bages

A hores d'ara, l'escenari en el qual treballen els investigadors és que la víctima i l'agressora eren parella i que l'agressió mortal s'hauria produït a partir d'una forta discussió a casa seva. Així ho han confirmat fonts pròximes al cos policial a l'Agència Catalana de Notícies. 

La presumpta autora del crim, arrestada pels Mossos

Una vegada els Mossos d'Esquadra es van presentar al lloc dels fets, van arrestar la presumpta autora del crim, una dona tailandesa de 42 anys que seria la parella de la víctima. Per la seva banda, l'home tenia 48 anys i era de nacionalitat espanyola.