Un vehicle dels Mossos d'Esquadra de nit

Un mort en una baralla enmig del carrer a Barcelona

Els fets es van produir a la plaça de Can Fabra de Sant Andreu

Nit moguda a Barcelona amb un incident destacat que ha acabat amb una persona perdent la vida. I és que aquesta passada matinada, del dissabte 27 al diumenge 28 de novembre, un home ha mort a la capital catalana en una baralla produïda enmig del carrer. Els Mossos ja investiguen les causes de la mort.

Una persona mor en una baralla al barri de Sant Andreu de Barcelona

Tal com han informat els Mossos d'Esquadra en un comunicat, un home ha perdut la vida aquesta matinada en una baralla a Barcelona. Els fets s'han produït la matinada passada a la plaça de Can Fabra del barri de Sant Andreu.

Era aproximadament la 1 de la matinada quan la policia catalana ha rebut l'avís de l'incident. Els Mossos d'Esquadra van ser requerits en aquesta plaça del barri barceloní per una baralla. Una vegada els agents seguretat ciutadana i de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van arribar a la plaça de Can Fabra, van trobar-hi una persona ferida. La víctima havia rebut un atac al pit amb una arma blanca. 

Intenten reanimar la víctima, però l'home acaba morint a un centre hospitalari

Quan els agents de la policia catalana van localitzar l'home ferit amb arma blanca, van practicar-li maniobres de reanimació al mateix lloc dels fets. Tot plegat, mentre esperaven l'arribada d'efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques de la Generalitat de Catalunya. Quan van arribar l'equip mèdic, es va traslladar la víctima a un centre hospitalari de la ciutat.

Tot i que se li van practicar maniobres de reanimació i se'l va traslladar a un hospital, la víctima no va poder superar la gravetat de la ferida provocada per l'atac. Així doncs, l'home va acabar morint unes hores després al mateix centre mèdic, on no van poder fer res per salvar-li la vida.

Segons han informat els mateixos Mossos d'Esquadra, agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Barcelona del cos policial han iniciat una investigació. L'objectiu és aclarir els fets i esbrinar les causes de la mort d'aquest home en una baralla a la plaça de Can Fabra del barri de Sant Andreu de la capital catalana.