Un home es tanca en un cotxe dels Mossos i demana que el tregui la Guàrdia Civil a Barcelona

Els fets han tingut lloc dins d'un taller mecànic de la Zona Franca
Mossos d'Esquadra
El cotxe dels Mossos d'Esquadra era dins el taller mecànic | Mossos d'Esquadra

Situació surrealista la viscuda en un taller de la Zona Franca de Barcelona. Un home ha decidit atrinxerar-se, dins un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra, assegurant que no sortiria fins que hi hagués la presència de la Guàrdia Civil. 

 

Tot hauria començat, segons explicava 'El Caso', quan aquest home, de mitjana edat, hauria intentat pagar una factura. Els treballadors no tenien constància de l'existència de la reparació i llavors el teòric client ha començat a comportar-se de manera estranya, llençant diners per terra. Tot i avisar a seguretat per fer-lo marxar, aquest ha aconseguit introduir-se en vehicle de la policia catalana que era dins l'establiment. 

 

Ha estat traslladat a un psiquiàtric 

El que expliquen diversos testimonis de l'incident és que, ja dins del cotxe, ha començat a fer crides contra Catalunya i a favor d'Espanya. A més, hauria insistit en el fet que no sortiria del vehicle fins que al lloc dels fets es personés una patrulla de la Benemèrita.  

 

Davant la seva negativa a marxar,  els Mossos han hagut d'enviar dues patrulles per intervenir. Finalment, els agents han pogut treure'l del cotxe i reduir-lo. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat l'home a un centre sanitari, on els professionals mèdics han decidit ingressar-lo en un psiquiàtric. Un cop comprovat que patia un trastorn, la policia no ha presentat càrrecs contra ell. A més, tot i la seva agressivitat,  cap persona ha resultat ferida. 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari