Detall d'un cotxe de la Policia Nacional

Un home amb vuit ordres de presó, detingut quan volia travessar la frontera amb Andorra

El jutjat de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó per complir les penes pendents

La Policia Nacional ha detingut un home de nacionalitat espanyola que tenia 46 detencions policials —totes elles relacionades amb fets delictius contra el patrimoni, entre ells diversos robatoris amb força— i vuit ordres d'ingrés a presó de diversos jutjats pendents de compliment. L'arrest va tenir lloc a la frontera d'Andorra a la Farga de Moles.

La seva carrera delictiva l'havia portat a complir una pena de nou anys de presó en diversos centres penitenciaris de l'Estat espanyol. Davant tots aquests antecedents, el detingut, de nacionalitat espanyola, va passar a disposició judicial i el jutjat de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó per complir les penes pendents.

Altres quatre detinguts a la frontera amb Andorra

Així mateix, en les darreres setmanes, la Policia Nacional ha detingut altres quatre persones a la frontera entre Espanya i Andorra. Una de les persones arrestades és una dona que estava reclamada per un jutjat de Sevilla per un delicte de lesions. Un altre dels arrestats és un home de nacionalitat portuguesa que estava reclamat per un jutjat de las Palmas de Gran Canaria per un delicte contra la seguretat viària.

El tercer detingut també és un home, en aquest cas de nacionalitat espanyola, que era reclamat per un jutjat d'Oriola, a la província d'Alacant, per conduir sense permís. Finalment, un quart home, també de nacionalitat espanyola, va ser arrestat quan intentava sortir del país, acompanyat d'una dona i dos nens petits.

Aquest, tenia una ordre d'allunyament de la seva parella que havia dictat l'Audiència de Barcelona. Davant aquesta situació, va ser detingut per trencament de condemna i posat a disposició judicial. En el seu cas, el jutjat de guàrdia de la Seu d'Urgell el va deixar en llibertat.

Detingut per una agressió amb un ganivet durant una discussió de trànsit

D'altra banda, els Mossos van detenir aquest dimecres a la tarda el conductor d'un turisme per agredir amb un ganivet un motorista en una benzinera de l'Hospitalet de Llobregat. Segons la policia catalana, que acusar l'agressor d'un delicte de lesions, els fets van tenir lloc en el marc d'una discussió de trànsit entre els dos.

En aquest sentit, el motorista va patir una ferida per arma blanca i va necessitar punts de sutura. Els agents dels Mossos d'Esquadra van decomissar l'arma blanca amb què l'agressor va ferir el conductor de la moto.