Una detenció dels Mossos d'Esquadra

L'hostal de l'horror: 2 detinguts a Barcelona per abusos en una setmana

Els Mossos asseguren que no hi ha cap connexió entre els arrestats i les víctimes

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes per ser els presumptes autors de cometre abusos sexuals en un mateix hostal ubicat al centre de Barcelona.

Dos delictes en l'hostal durant els últims dies

Segons ha informat el digital 'El Caso' i ha confirmat l'ACN, els fets s'han produït amb pocs dies de diferència, concretament els dies 2 i 6 de novembre, en el mateix allotjament turístic situat al carrer Bergara, molt a prop de la plaça Catalunya de la ciutat comtal.

Les dues víctimes que van patir aquests casos de violència sexual van presentar una denúncia davant els agents policials i van facilitar que aquests puguin arribar a detenir els arrestats.

Cap relació entre els implicats

Fonts de la policia catalana han apuntat que no els hi consta cap mena de connexió ni entre les víctimes ni entre els dos presumptes autors dels delictes. No obstant això, una coincidència és que cap de les dues víctimes coneixia prèviament a l'autor dels abusos sexuals, tal com han informat els Mossos d'Esquadra.

Tots dos delictes es van dur a terme de nit i han acabat amb la detenció dels suposats responsables poc temps després dels fets. Un acusat és de nacionalitat algeriana, i l'altre, nord-americana.

El fiscal manté la petició de 31 anys de presó per a l'acusat de matar la seva mare a Sils el 2017

D'altra banda, en el judici al parricida de Sils, el fiscal manté la petició de 31 anys de presó per a l'acusat, que va matar la seva mare el 9 de novembre del 2017. El mòbil del crim, segons la Fiscalia, va ser ocular que havia demanat un crèdit al seu nom i continuar cobrant la pensió de viduïtat de la víctima.

En aquest sentit, el fiscal Víctor Pillado assegura que el parricida va atacar la mare per sorpresa i que la dona no va tenir cap possibilitat de defensar-se. Pillado ha remarcat que ho va fer per poder continuar «saquejant-li els comptes», ja que necessitava més diners per mantenir el seu tren de vida.

Per la seva banda, la defensa de l'acusat sosté que va ser un homicidi imprudent: «Va ser una discussió familiar amb un resultat fatal». En l'última paraula, l'acusat ha dit que no és el «diable» que ha pintat la fiscalia, mentre que no ha tingut cap record per a la seva mare morta.