Lorena, la germana de Marta del Castillo

Lorena, germana de Marta del Castillo, creu que sap què va passar amb el cos

La familiar de Marta del Castillo, desapareguda el 2009, té un pressentiment sobre on podria ser el cos

Lorena és la germana de Marta del Castillo, la jove sevillana que va desaparèixer fa dotze anys. I és que la família de la noia vol trobar ja el cos per poder celebrar el funeral. Cal assenyalar que del procés judicial per aquest cas mediàtic hi va haver cinc detinguts.

Dos van ser condemnats per l'assassinat de Marta del Castillo. I només un continua a la presó, Miguel Carcaño, que va dir que s'havia desfet del cos després de matar-la. El 24 de gener del 2009 va ser l'últim dia què els pares de Marta del Castillo van veure la seva filla viva.

Mguel Carcaño, l'assassí de Marta del Castillo

En una entrevista a Viva la vida, les germanes de Marta van parlar per primera vegada sobre la mediàtica desaparició de la jove sevillana.

 

Lorena dona la cara i prega que si algú sap alguna cosa del parador de la seva familiar que truqui a la Policia per explicar-ho.

El desig més gran de Lorena del Castillo

Mònica i Lorena tenen ara 23 i 20 anys i van trencar el seu llarg silenci després d'anys molt durs aguantant una gran pressió. Una pensa que Marta està enterrada mentre que l'altra admet creure que va ser cremada.

Marta del Castillo

«Em quedo amb l'última versió que van donar els acusats», afirma. Totes dues estan tan dolgudes que confessen que «somnien amb ella i els intenta dir on és».

 

Lorena i la seva germana lamenten no poder tenir un lloc per portar flors a Marta i tenen l'esperança de veure-la en una altra vida. «Si és cert que existeix un altre món, ens veurem allà i passarem el temps que no hem passat aquí a baix», afirma molt emocionada.

Lorena relata la nit de la desaparició de Marta del Castillo

Lorena va explicar amb pèls i senyals com va viure aquell desgraciat dia. Sobretot, va revelar com va ser la tràgica nit en què la jove se'n va anar de casa i no va tornar. Moltes trucades, indignació, ràbia i tristesa.

És un testimoni molt dur amb el que totes dues volen «omplir el buit que va deixar Marta. La mínima esperança sempre es té, però jo ja ho dono per perdut».

La pèrdua de la noia va deixar un buit terrible a les vides de Mònica, Lorena, Antonio del Castillo i Eva Casanueva. Aquests dos últims han canviat molt des d'aquell dia, i és que les seves pròpies filles confessen que «han canviat moltíssim. La meva mare amb prou feines surt, sempre està malalta», diuen.

Els pares de Marta del Castillo

Lorena no s'oblida de la seva estimada germana i confessa que compartien habitació a la seva casa de Sevilla. I és que la troben tant a faltar que la Lorena va decidir, quan va ser mare amb 19 anys, posar a la seva filla el nom de Marta.

A més, Mònica recorda de la seva germana la seva olor de vainilla. «En els meus somnis m'intenta dir on és», explica. Alhora, li preguntarien «per què es va fer amiga d'aquelles persones».

Miguel Carcaño continua a la presó pel 'cas Marta del Castillo'

D'altra banda, Miguel Carcaño, l'assassí confés de Marta, segueix a la presó. Però el Jutjat d'Instrucció 4 de Sevilla es manté obert per si noves proves porten al cos de la jove sevillana.

Ho va dictaminar així el jutge Francisco d'Assís Molina que va processar Carcaño, el seu germà i la seva parella, María García Mendaro. També Samuel Benítez, amic de l'autor confés i únic condemnat, tots jutjats el 2011 per l'Audiència de Sevilla.

EL VÍDEO DEL DIA: