Primer pla de la presentadora Raquel Sánchez Silva

Nou sospitós per la mort de Mario Biondo: «Pròxim a Raquel Sánchez Silva»

Podria ajudar a aclarir què li va passar a Mario Biondo, qui va ser marit de Raquel Sánchez Silva

Aquest 2021 s'han complert vuit anys de la mort de Mario Biondo, el càmera de televisió italià que estava casat amb Raquel Sánchez Silva. El seu cos va ser trobat penjant d'una prestatgeria a la casa que compartia amb la presentadora, situada al carrer Magdalena de Madrid.

Davant del que va passar es va obrir la pertinent investigació encara que, poc després, el cas va ser tancat per la policia sustentant-se en la tesi del suïcidi. Però, la família d'ell es va negar a acceptar-la, ja que va considerar que havia estat assassinat.

Des d'aleshores, els seus pares han estat fent tot el possible perquè es reobrís el cas i aclarir què li va passar al seu fill. I sembla que en els darrers mesos han aconseguit resultats. Exactament, han aconseguit trobar un nou sospitós que formaria part de l'entorn de la famosa.

Descobert un sospitós en el cas de Mario Biondo

La família de Mario, des que es va tancar el cas, ha continuat lluitant perquè la veritat surti a la llum. Per això, a més de recórrer a la justícia italiana, va decidir contractar l'empresa 'Emme Teams', que l'ha estat investigant i n'ha obtingut resultats.

Així, fa uns mesos, el seu pare, Pippo, va revelar a 'La Razón' que l'empresa havia descobert una cosa important. En concret, que dues persones van poder ser a casa de Biondo i Raquel la nit de la seva mort. És més, presumptament, es van connectar al wifi de l'habitatge a través dels 'smartphones', dos 'iPhones' per accedir a les xarxes socials de l'italià.

A través d'estudiar la geolocalització i les adreces IP s'ha pogut descobrir aquestes dues persones que són sospitoses. Del primer se n'ha sabut que és un home, d'uns 50 anys i que forma part de l'entorn de Sánchez Silva, a més del nom i els cognoms. Suposadament, des de l'habitatge es va connectar al Twitter de Biondo.

Després de descobrir-se la identitat d'aquesta persona es va donar conèixer a la Fiscalia General del Tribunal d'Apel·lació de Palerm. L'encarregada de fer-ho va ser l'advocada Carmelita Morreale amb el clar objectiu de reobrir el cas. Però, sobretot, perquè es faci amb l'argument que la família continua sostenint: el càmera va ser assassinat.

Els seus pares i altres éssers estimats venen a afirmar que els dos sospitosos van poder escanyar-ho. Així mateix, Pippo va anunciar que molt aviat també s'aconseguiria trobar la identitat de la segona persona.

Les darreres dades sobre el cas del marit de Raquel Sánchez Silva

Precisament fa uns dies la investigació de la mort tornava a aconseguir protagonisme dins la premsa italiana. Com recull el mitjà 'La Sicilia', la Fiscalia General havia sol·licitat tancar el cas indicant com a conclusió el suïcidi.

Tot i això, la família ha decidit no quedar-se de braços plegats i per aquest motiu, juntament amb la seva advocada, està prenent les mesures necessàries perquè se segueixi endavant amb el procés. Per a això aportarà certes proves, com que les xarxes socials de Mario van ser usades després que morís.

Fins i tot es tornarà a insistir en certs aspectes que han quedat sense cap explicació. És a dir, ens referim que la targeta de crèdit del difunt va ser utilitzada després del que va passar, però mai s'ha arribat a trobar.

De la mateixa manera, es posarà novament sobre la taula que Raquel, amb l'ajuda d'un cosí informàtic, va esborrar material de l'ordinador de Mario. I a això cal afegir que ella suposadament va donar dues versions diferents d'on era aquella nit. No obstant això, caldrà esperar per saber si el cas arriba al final o segueix endavant.

Raquel Sánchez Silva a la Passarel·la Cibeles Fashion Week celebrada a Madrid el 5 de juliol del 2019
La família posarà en dubte novament Raquel Sánchez Silva | Gtres