L'assassina de Kristen, la noia de 18 anys de Cornellà: Ja saben qui és

Els Mossos estan pressionant la família i investiguen on es pot haver amagat

Kristen Yeleny Peralta
Kristen va ser assassinada per una dona, que la va apunyalar, i una còmplice que van fugir del lloc dels fets | Twitter (@EspejoPublico)

Ja fa una setmana que l'assassinat de Kristen va commocionar Cornellà de Llobregat. La jove, de només 18 anys, va rebre una ganivetada ben a prop de la discoteca Capitolio de la ciutat i va acabar morint per la gravetat del seu estat. 

Els Mossos d'Esquadra continuen treballant en la investigació, buscant l'autora de la ganivetada i una còmplice que anava amb ella en el moment del crim. Segons ha informat 'El caso', la policia catalana ja tindria identificada la sospitosa, però de moment no s'ha produït cap detenció. 

L'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de Metropolitana Nord ha penjat una ordre de cerca i captura en tots els seus sistemes informàtics per mirar de trobar l'assassina de Kristen. De moment, se sap que l'autora del crim pertany a una família gitana del delta del Llobregat que controla un local d'oci de la zona.

Amb el pas dels dies, els Mossos són cada cop més a prop de realitzar la detenció, consideren que és «qüestió de dies», però són conscients que els atacants de la jove boliviana podrien haver fugit i haver-se amagat en algun altre lloc d'Espanya. 

De fet, tal com assegura 'El caso', és habitual que els clans familiars gitanos ajudin els seus membres a amagar-se si es veuen involucrats en agressions a persones d'altres ètnies. Així, la policia busca actualment dues persones, dues dones que van perseguir la Kirsten, tot i que només una d'elles va cometre finalment l'assassinat. 

L'entorn familiar de l'autora del crim també està sent l'objectiu de les pressions dels Mossos. La policia catalana pretén que la família repensi la seva situació i valori què és millor pels seus interessos, si protegir la noia i viure amb la vigilància constant dels Mossos, o ajudar la policia, entregar la noia i poder seguint amb els seus «negocis il·lícits», tal com explica el citat mitjà. 

Una baralla multitudinària acaba en assassinat

Els fets van ocórrer el passat diumenge, 28 de juny, al voltant de les sis de la matinada. A les portes de la discoteca Capitolio de Cornellà, es va produir una baralla multitudinària que va involucrar dos grups d'amics, els de Kristen i els de la seva agressora

De moment s'han descartat la revenja o el control de la droga com a detonants de la discussió, més aviat es creu que el motiu inicial podria haver estat més banal, però finalment va acabar en una baralla que va provocar que Kristen intentés fugir del lloc dels fets i dues dones la perseguissin fins a arribar a apunyalar-la

Veïns de la zona van explicar que les baralles són habituals a la zona des de fa anys. De fet, en el cas d'aquesta baralla, alguns veïns van poder gravar la baralla en unes imatges on es veu l'ordre dels fets.

La Kristen va travessar el carrer per colpejar un altre home que estava agredint un dels seus amics, però just després torna a travessar-lo per allunyar-se de dues dones que estaven intentant agredir-la. La jove surt de pla durant uns segons, però se la torna a veure moments després forcejant amb la seva agressora, que acaba marxant. 

Pocs segons després, envoltada dels seus amics, la Kristen acaba desplomant-se a terra a conseqüència de la punyalada que acabava de rebre, i els seus amics van demanar ajuda. El SEM va aconseguir arribar al lloc dels fets quan la Kristen encara era viva, però poc després la jove va acabar morint en arribar a l'hospital


Comentaris

envia el comentari