ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

Primeres imatges del pare després de llançar el seu bebè al riu Besós

Era un fill «no desitjat» i del qual la família del menor no en tenia constància.
El pare del petit llançat al riu hauria anat a un bar després dels fets   | Antena 3

 

Els Mossos d'Esquadra segueixen la recerca del cos del bebè al qual el seu pare, de 16 anys, ha reconegut haver llençat al riu Besòs, a Sant Adrià. El progenitor va confessar que va intentar desfer-se del nadó, puntualitzant als agents en el moment de la declaració que era un fill «no desitjat», i del qual la família no en tenia constància.

 

Després de l'incident, i de desfer-se del petit, el pare del bebè podria haver anat a un bar, segons es pot veure en unes imatges publicades per 'Antena 3'. Ja a l'establiment, el jove hauria demanat un carregador per endollar el seu mòvil, ja que afirmava que li havien robat que tenia port que el matessin.

 

No volia confessar

El pare del presumpte homicida va trucar la mateixa nit als mossos per explicar que el seu fill, de 16 anys, no havia tornat a casa. Però segons informa 'OkDiario', poc després va arribar a casa amb la roba completament mullada, lamentant que havia estat víctima d'un «robatori». Arran d'aquests fets el pare va tornar a trucar per informar ala Mossos que el fill havia aparegut mullat i li havien robat, fet pel qual els agents van demanar a pare i fill que es dirigissin a la comissaria. 

 

Paral·lelament, els agents tenien constància de la denúncia d'uns veïns que havien denunciat veure com un jove intentava desfer-se d'una bossa, i del que semblava un cos, a les immediacions del riu. La història del pare, juntament amb la dels transeunts, els quals van descriure a un jove físicament semblant al 'desaparegut', va fer sospitar als agents que els dos casos podrien estar relacionats. 

 

En arribar a la comissaria i totalment aliè a les altres informacions, el jove va ser preguntat pels Mossos sobre la relació amb l'altre cas, fet que va fer que el menor acabés confessant que s'havia desfet del seu propi bebè, i que l'havia llençat a l'aigua perquè ni ell ni la seva parella, la mare, el «volien», expliquen fonts de la investigació al mateix mitjà esmentat. 

 

També et pot interessar...