Tot el que se sap de l'incendi que ha cremat a La Roca Village

El foc ha cremat una zona en construcció del popular centre comercial

Incendi a La Roca Village el 8 de maig de 2020.
L'incendi ha provocat una enorme columna de fum  | Cedida

Les xarxes socials s'han vist sacsejades la tarda d'aquest divendres, 8 de maig, en fer-se virals diverses imatges i vídeos de l'incendi que ha afectat el recinte comercial de La Roca Village, al Vallès Oriental, i que ha provocat una enorme columna de fum negre visible des de diversos punts pròxims al lloc dels fets. 

Hores després que els Bombers de la Generalitat hagin donat per apagat el foc, molts usuaris segueixen conversant a les xarxes sobre les aparatoses imatges, els possibles motius de l'incendi i què s'ha vist finalment afectat per les flames.

Segons han informat els Bombers a través del seu compte de Twitter, l'incendi ha afectat uns palets de fusta amb una càrrega de motlles de plàstic per encofrar i també a la instal·lació elèctrica, una bastida, i els marcs de fusta de les finestres. 

A conseqüència del foc, el fum ha ennegrit la paret d'un segon local, proper a la zona on s'hauria iniciat el foc. Concretament, tot el que s'ha vist afectat per l'incendi estava en una zona de construcció en les obres d'ampliació del centre comercial. Afortunadament no hi ha hagut cap persona ferida i els Bombers han aconseguit controlar i extingir el foc, on hi han treballat fins a 10 dotacions. 

Les xarxes creuen que és un incendi intencionat

Com dèiem, l'incendi ha sigut més aparatós que res greu, però les xarxes socials han bullit en comentaris, ja que La Roca Village és un dels centres comercials més populars, no només a la zona del Vallès, sinó també en altres zones de Catalunya perquè acull marques de molt renom, fins i tot de luxe, i productes molt rebaixats. El que es coneix habitualment com un 'outlet'. 

Molts usuaris de les xarxes s'han afanyat a dir que l'incendi fins i tot podria haver estat provocat amb la intenció de cobrar l'assegurança després de dos mesos amb un tancament obligat i poques opcions que els grans recintes comercials puguin tornar a obrir aviat, com a mínim fins al juny. 


Comentaris

envia el comentari