Imatge de l'incendi de Girona

Impactant incendi en un concessionari de motos a Girona

Les flames han afectat dues naus contigües a la carretera de Barcelona

Brutal incendi en un concessionari de motos de Girona. Els Bombers de la Generalitat rebien l'avís uns minuts abans de tres quarts de deu del vespre d'aquest dimecres, primer de març. Inicialment, es van desplaçar al lloc dels fets vuit dotacions, però a causa de la voracitat de les flames han estat un total de tretze, els equips de bombers que han participat en les tasques d'extinció.

Les flames es van originar en el concessionari de motocicletes Basolí Girona, situat en la carretera de Barcelona de la capital catalana. A hores d'ara es desconeixen els motius pels quals es va calar foc en aquest comerç. Caldrà esperar que es refredi tota la zona afectada per poder accedir-hi i iniciar la investigació.

Les flames també han afectat una nau contigua

Segons ha informat el cos, els Bombers donaven l'incendi per controlat pocs minuts abans de les tres de la matinada d'aquest dijous, dos de març. A conseqüència de les flames, una part de la coberta de l'edifici ha col·lapsat i s'ha cremat totalment el seu interior, afectant tots els vehicles que hi havia dintre del concessionari de motocicletes. A banda, el foc també ha afectat l'Escola Tècnica Girona, que es troba just al costat.

A hores d'ara queden deu dotacions en el lloc que s'encarregaran de remullar punts calents i revisar l'estat de tots dos locals. Arran aquest incendi i per motius de seguretat, es van desallotjar alguns treballadors de comerços i naus properes. Amb tot, no hi va haver cap ferit.

Segons han publicat a través del seu perfil de Twitter els Bombers: «Cap a les 4.30 hores ja s'ha obert el trànsit de la carretera de Barcelona, però resta tancat el del carrer Riu Cardener. També s'ha demanat el restabliment elèctric de les empreses no afectades de la zona».

Més de 4.000 metres quadrats afectats

Amb tot això, el subministrament elèctric va quedar tallat en diverses empreses de la zona i es va prohibir la circulació de vehicles per la carretera de Barcelona en ambdós sentits, on es troba l'empresa concessionària. A hores d'ara l'electricitat i el servei de llum ja està restablerta i a tres quarts de cinc ja s'ha reobert la via.

Les dues naus afectades tenen 1.500 metres quadrats cadascuna. En el cas del concessionari es tracta d'un edifici de dues plantes. En el cas de l'Escola Tècnica Girona té dues plantes i un pis inferior.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!