ARA MATEIX

🔴 Jordi Cuixart surt de la presó de Lledoners

Una vintena de detinguts en el desplegament policial al Garraf i Martorell contra el tràfic de drogues

Hi actuen els Mossos d'Esquadra i la vigilància duanera de l'Agència Tributària
Els Mossos d'Esquadra i l'Agència Tributària han desplegat un ampli dispositiu a la zona | Mossos d'Esquadra

 

ACTUALITZACIÓ 17/07/2019 15:00 h

 El dispositiu policial en marxa aquest dimecres contra el tràfic de marihuana a la zona del Garraf i Martorell porta de moment una vintena de detinguts, segons han informat els Mossos d'Esquadra. Agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) i membres de la vigilància duanera de l'Agència Tributària han fet una trentena d'entrades per desarticular un entramat criminal dedicat a la distribució de drogues. L'operació, però, encara està en marxa.

 

Un dispositiu policial s'ha posat en marxa a primera hora d'aquest dimecres a la zona del Garraf i a Martorell contra el tràfic de marihuana. Hi han actuat agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra així com membres de la vigilància duanera de l'Agència Tributària, que han intervingut per desarticular un entramat criminal que es dedicava a la distribució de drogues, segons ha informat la policia.

 

Aquest dispositiu s'ha iniciat a les 5.15 hores i hi participen uns 200 agents. Fins al moment, ja s'han realitzat diverses entrades i registres d'habitatges i locals vinculats amb una banda especialitzada en aquest tipus de delictes. De moment, s'han fet registres a Vilanova i la Geltrú i a Martorell.