Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'incendi a l’antic centre comercial Del Llac Center de Sabadell.

Espectacular incendi ara mateix en un antic centre comercial a Sabadell

Els Bombers hi treballen amb 12 dotacions i l'edifici ha estat desallotjat

Els Bombers de la Generalitat treballen en l’extinció d’un incendi a l’antic centre comercial Del Llac Center de Sabadell. L’edifici, ubicat a l’Eix Macià i a tocar dels jutjats, està immers en un procés de rehabilitació per convertir-lo en una residència d’estudiants i crear també un espai d’oficines.

Els Bombers han rebut l’avís a les 11.36 h i inicialment hi han desplaçat un total de sis dotacions. Les flames afecten una de les plantes. L’incendi ha generat una gran columna de fum visible des de diversos indrets de Sabadell.

Els Bombers de la Generalitat expliquen que l'edifici ha estat desallotjat just quan s'ha produit l'incendi. A hores d'ara hi treballen fins a dotze dotacions dels Bombers de la Generalitat. Les flames, originades en una de les plantes de l'edifici en construcció, s'han escampat a una segona planta.

Les flames han afectat diverses plantes de l'antic centre comercial

Alguns usuaris han penjat imatges de l'edifici en flames. @oriolferran89 ha penjat un vídeo a Twitter on anunciava: «Ara mateix, incendi a les obres de reacondicionament del Llac Center a Sabadell». Amb aquesta informació adjuntava un vídeo on es pot veure diverses plantes de l'edifici incendiades.

També es pot veure la gran columna de fum que s'ha generat a partir de la crema dels materials de construcció que es troben a l'interior de l'edifici.

Diverses unitats dels Mossos d'Esquadra i la policia local de Sabadell també s'han desplaçat fins al lloc dels fets. L'incendi s'ha donat per controlat al voltant d'un quart d'una del migdia.

Cal destacar que, en aquesta línia, el foc s'hauria originat pels treballs d'uns operaris, quan se'ls hi ha cremat una tela asfàltica. Finalment, el telèfon d'emergències 112 ha rebut 56 trucades per aquest incendi a Sabadell, que es veu des de diversos punts de la ciutat i ha general certa alarma entre els veïns. 

Els Bombers de la Generalitat ja han donat el foc per controlat. 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món de SUCCESSOS al WhatsApp 

A Catalunya Diari estem treballant per a ampliar la informació.