Bombers treballant en el desallotjament d'un bloc de pisos

Un incendi en un bloc de pisos obliga a evacuar 97 persones a Catalunya

No s'han registrat ferits i la majoria dels veïns ja han pogut tornar al seu domicili

Nit moguda pels bombers a Molins de Rei, al Baix Llobregat. Aquesta matinada de dimecres, un incendi en un bloc de pisos ha obligat a evacuar 97 persones, segons han informat els Bombers de la Generalitat. A banda de les 97 persones evacuades, també s'han hagut de confinar veïns dels pisos superiors. Per sort, no s'han hagut de lamentar ferits ni víctimes mortals.

El foc s'ha originat a les 02.37 hores en un bloc de 10 plantes, amb quatre pisos per planta, al carrer de la Raseta de la localitat del Baix Llobregat. Les flames han cremat el pati interior i una habitació d'un pis de la primera planta i s'ha propagat verticalment. El recorregut de les flames ha acabat afectant els balcons de la galeria del 4t, 5è i el 6è pis. A les 03.18 hores els Bombers han donat per controlat el foc i han començat les tasques de ventilació i revisió. A les 04.40 hores els veïns han pogut tornar als seus domicilis, a excepció dels del pis de la primera planta. I és que, segons els primers indicis, en aquesta planta és on s'hauria originat el foc.
 

Els Bombers hi han treballat amb 10 dotacions, que han permès l'evacuació dels veïns i l'extinció del foc. A banda dels bombers, al lloc dels fets també s'hi han desplaçat efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), la Guàrdia Urbana de Molins de Rei, els Mossos d'Esquadra i els tècnics de les companyies de serveis de l'edifici.