YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els Bombers de Catalunya, de dol per la mort d'Angel Fernández: «Força, companys»

El cos d'emergències ha compartit la notícia a les xarxes

Angel Fernández Moga, company dels Pompièrs d’Aran que ha mort aquest dimarts, 9 de març de 2021
Angel Fernández Moga, company dels Pompièrs d'Aran, ha perdut la vida aquest dimarts | @pompiers_aran

Dol a l’equip de Bombers de la Vall d’Aran després de l’anunci de la defunció d’un dels seus membres. El compte oficial dels Pompièrs d’Aran ha anunciat aquest dimarts, 9 de març, que el seu company Angel Fernández Moga havia perdut la vida.

L’equip d’emergències no ha compartit més informació sobre la defunció, però desenes de persones s’han llençat a les xarxes per donar els seus condols i recordar algunes de les anècdotes que va protagonitzar el difunt. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les xarxes ploren la mort d’Angel Fernández Moga

A la publicació sobre la defunció a Facebook, algunes persones han comentat les situacions on han coincidit amb Angel Fernández Moga: «Quan passava a agafar tabac a la màquina sempre estaves allí. Passava una bona estona parlant amb tu. Et trobaré a faltar. Molt bona persona», comentava un usuari a Facebook. Així, els Pompièrs d'Aran s'acomiadaven d'una persona a la qual han descrit com a «company que formava part de la família» dels bombers aranesos.

Aguesta tarde mos a deishat eth nòste amic Angel Fernández Moga companh que formèc part dera familha de Pompièrs d'Aran....

Posted by Pompièrs Emergéncies on Monday, 8 March 2021

Per la seva banda, els Bombers de la Generalitat han volgut transmetre també el seu dol de manera pública i enviar «una forta abraçada» als seus companys de la Vall d’Aran. D’igual manera, també han compartit els seus desitjos en aranès, llengua oficial en la qual han comunicat la defunció.

Actualment hi ha poques dades sobre la vida i defunció d’Angel Fernández Moga, ja que els Pompièrs d’Aran ni tan sols han compartit la seva edat o les causes de la seva mort. De qualsevol manera, desenes de persones ploren la mort d’un gran company dels Pompièrs d’Aran i dels Bombers del país en general.


Comentaris

envia el comentari