Imatge d'un incendi d'un camió a La Jonquera.

Vídeo: L'espectacular incendi d'un camió obliga a tallar completament l'AP-7

L'AP-7, tallada en els dos sentits de la marxa a la Jonquera per un incendi

Nova matinal complicada a l'AP-7. L'incendi d'un camió a dos quarts de set del matí d'aquest dimecres ha obligat a tallar la via en els dos sentits de la marxa. El foc s'ha declarat a l'altura de la Jonquera, a la comarca de l'Alt Empordà, i el camió transporta material ceràmic. 

Tot i que no s'han hagut de lamentar ferits, els Bombers de la Generalitat s'hi han personat amb fins a set dotacions. Aquests han donat per apagat el foc sobre les vuit del matí, tal com explica Diari de Girona. Al punt de les 09.45 hores, però, encara hi ha un carril tallat a la via. 

  • VÍDEO: L'incendi del camió en plena AP-7

Les retencions a la via han estat quilomètriques a causa de l'incendi. L'incendi s'ha fet ràpidament viral a les xarxes socials, ja que l'espectacularitat d'aquest era més que evident. Finalment, més enllà dels Bombers de la Generalitat, fins al punt del succés també s'hi ha personat una dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i també diverses patrulles del cos de Mossos d'Esquadra

Encara hi ha un carril tallat

Tot i que l'incendi s'ha produit sobre les 06.30 hores del matí, els equips viaris encara no han pogut reobrir del tot la carretera. El vehicle incendiat encara s'ha de retirar de la carretera, motiu pel qual un carril encara resta tallat. 

Les retencions són ara d'un quilòmetre i es registren sobre el quilòmetre 10 de la via, en sentit França

Finalment, cal destacar que avui és un dia especialment complicat a l'AP-7. A banda de l'accident a la Jonquera, la via registra fins a 8 quilòmetres de cues a Barberà del Vallès, en sentit Girona; i també hi ha un carril tallat a Cerdanyola del Vallès, en sentit Tarragona, per un accident