Imatge de l'incendi en un centre comercial de Madrid.

Cridaner incendi en un centre comercial de Madrid

De moment, es desconeixen les causes de l'incendi

Ara mateix, s'ha detectat un incendi a un dels centres comercials de la capital espanyola, Madrid. Les autoritats, que no han trigat a traslladar-se fins al lloc dels fets, han confirmat que no hi ha hagut ferits.

D'aquesta manera, segons les primeres informacions, el foc s'hauria originat al famós restaurant Foster's Hollywood. Encara que, segons sembla, els serveis del 112 ho tenen tot controlat

Els mitjans de comunicació estan esperant conèixer més detalls sobre l'incident, encara que els usuaris no han trigat a publicar fotos i vídeos del succés a les xarxes socials.

Un centre comercial de Madrid pateix un incendi

El foc s'ha detectat aquest dimarts al migdia, a la cadena de restaurants Foster's Hollywood, situat al centre comercial Heron City, ubicat a Las Rozas.

Segons diverses fonts, l'incendi ha deixat una gran columna de fum, que ha fet alertar tant clients com treballadors, els quals no han trigat a avisar les autoritats. Sembla que el fum era visible des de diversos punts del nord de la capital.

No se saben les causes de l'incendi

Ara com ara, no s'ha confirmat quina ha estat la causa de l'incendi. Això sí, el foc s'ha estès per les instal·lacions, i ha arribat a afectar altres locals del mateix centre comercial.

L'equip de Bombers han estat els primers a desplaçar-se fins al lloc dels fets, els quals han apagat les flames el més ràpid possible. Al mateix temps, la Policia Local també s'ha desplaçat fins al lloc per regular el trànsit de la zona, que òbviament ha quedat tancada temporalment. Així, tant el cos de Bombers com els agents policials, han treballat de manera coordinada per evitar qualsevol contratemps i guanyar la partida al foc.

A més, les autoritats han decidit evacuar el centre comercial fins que aquest sigui segur i ja no hi hagi cap perill per a ningú. Afortunadament, el 112 de la Comunitat de Madrid ha informat Telemadrid que cap persona ha resultat ferida.

Caldrà estar atents per continuar coneixent noves informacions sobre aquest terrible fet. Tant els bombers, com la policia i el servei sanitari continuen treballant en aquesta qüestió.