Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Un incendi crema diverses piles de paper en una empresa al Vallès Occidental

El foc ha estat aïllat pels Bombers per evitar la seva propagació, però ha pogut cremar una important quantitat de material emmagatzemat

El foc ha aconseguit cremar una important quantitat de material emmagatzemat | Bombers de la Generalitat

 

Els Bombers de la Generalitat han intervingut aquesta passada nit per extingir un incendi que s'ha declarat al municipi de Castellbisbal,  a la comarca del Vallès Occidental. En concret, segons ha informat el mateix cos, el foc ha començat a cremar a l'exterior d'una paperera, situada al carrer de Potassi número set de la localitat vallesana. 

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

L'incendi s'ha declarat a l'exterior d'una paperera de Castellbisbal | Bombers de la Generalitat

 

Concretament, el foc s'ha iniciat en una pila de bales de paper emmagatzemada als exteriors, i ràpidament s'ha propagat a una segona pila. Gràcies a la seva ràpida intervenció, els equips d'emergència han aconseguit aïllar l'incendi, i han buidat el material cremat. Alhora, també han retirat les piles de paper que no havien quedat afectades pel foc, per evitar que continués propagant-se. 

Moren 10.000 pollets en un incendi a l'Ebre

No es tracta de l'únic incendi que ha tingut lloc aquesta passada nit a Catalunya. Al municipi ebrenc d'Alcanar, a la comarca del Montsià, també s'ha incendiat una granja. En concret la nau, d'uns 1.000 metres quadrats,  ha quedat completament calcinada, però més enllà dels danys materials malauradament també han perdut la vida uns 10.000 pollets que es trobaven a l'interior de les instal·lacions. 

Fins al lloc s'han desplaçat set dotacions dels Bombers, que  han aconseguit apagar l'incendi.  Cal dir, però, que no s'ha hagut de lamentar cap ferit. També en terres tarragonines dos adults i dos menors han resultat intoxicats per monòxid de carboni la passada matinada a Reus, a la comarca del Baix Camp. Segons els Bombers, la intoxicació s'ha produït per  la mala combustió d'una caldera de gas, i les quatre víctimes han estat traslladades pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a centres hospitalaris.