Imatge de l'incendi declarat a Mataró amb un cotxe i fusta cremada

Un incendi calcina un vehicle i una gran pila de fusta a Mataró

El foc es va declarar a última hora de dimecres

Els Bombers de la Generalitat han informat d'un incendi declarat a última hora de dimecres a la nit, concretament a les 22.58 hores. Segons el cos d'emergències, el foc ha començat a cremar al coll de cal Bruguera de Mataró, a la comarca del Maresme. Les flames han aconseguit cremar completament un vehicle, i també una pila important de llenya, però afortunadament no hi ha constància de víctimes humanes. 

Tot i això, preocupa la situació des que aquest matí els mateixos Bombers afirmessin que seguien treballant per extingir aquest uncendi al coll de can Bruguera de Mataró.

Últims incendis extingits a Catalunya 

L’últim incendi registrat a Catalunya havia tingut lloc aquest diumenge a l’Ermita de Sant Miquel del terme municipal de Vinebre (Ribera d’Ebre). Van activar-se 50 dotacions terrestres, amb camions d'aigua i vehicles lleugers de coordinació i comandament, com la unitat GRAF, EPAF, GROS i Punt de Trànsit, i set mitjans aeris. Segons els Bombers a causa del vent, el foc ha arribat a la carena de la Serra del Tormo però ja no hi avança. L'incendi evoluciona favorablement i hauria afectat entre set i vuit hectàrees.

Aquest dissabte també es van haver de lamentar danys físics després que un incendi es declarés en una nau de Molins de Rei, a la comarca del Baix Llobregat. Concretament, aquesta nau estava situada entre la B-23 i la N-340. Segons van informar els Bombers de la Generalitat després de la seva actuació, el foc s'hauria propagat per la teulada del recinte fins arribar als voltants de la infraestructura.

D'aquesta manera, vuit dotacions de bombers van treballar per extingit un incendi que va aconseguir arribar a dos cotxes propers a la zona i un seguit de material que es trobava en una zona del taller.