Perd la vida una nena de 12 anys per la infecció 'més greu de polls' mai vista

Les autoritats van alertar sobre el preocupant estat que presentava la menor

Diverses làpides en un cementiri
Perd la vida una nena de 12 anys per la infecció 'més greu de polls' mai vista | Pexels

El passat 26 d'agost una menor de 12 anys moria a Geòrgia a conseqüència d'un atac de cor provocat per una anèmia severa. No obstant això, tal com recull 'La Razón', després de les primeres recerques, els seus pares, Mary Katherine Horton —de 37 anys— i Joey Yozviak —de 38—, van ser acusats per la mort de la seva filla Kaitlyn. Les autoritats encarregades de portar el cas van considerar que la defunció de la petita estava íntimament lligada a la falta d'higiene que la menor presentava des de feia anys.

En el moment en què la petita Kaitlyn va quedar inconscient, la seva família va telefonar a emergències. Quan els sanitaris van arribar es van donar compte que la menor patia una infecció enorme de polls. Va ser la mare l'encarregada de telefonar a emergències, però la policia sosté que la falta d'higiene tan severa que sofria la nena li va causar un dolor tan gran que va posar fi a la seva vida. Encara que els investigadors s'han negat a donar més detalls, asseguren que era el pitjor que havien vist mai.

Ryan Hilton, l'agent especial que estava al lloc dels fets, va assegurar que Kaitlyn tenia la infecció de polls «més greu» que havia vist mai, i que aquesta situació podria haver-se allargat en el temps durant anys. Pel que sembla, la menor presentava repetides picades de polls que podrien haver causat una reducció dels nivells de ferro en la sang, provocant l'anèmia que més tard desembocaria en l'aturada cardíaca.

No era la primera vegada que la família de la petita es trobava baix recerca. Segons apunta Mary Chandler, agent especial a càrrec de l'Oficina de Recerques de Geòrgia, tenien diversos expedients oberts en el departament de Serveis per a Famílies i Nens de l'estat.

La salut de Kaitlyn no era bona i els veïns van confirmar que feia mesos que no la veien jugar al jardí. La mare de la nena va confessar que feia una setmana i mitja que no es banyava. Els germans de Kaitlyn van ser apartats de la família, ja que els expedients de la Divisió de Serveis per a Famílies i Nens de Geòrgia van reflectir que vivien en una situació d'insalubritat.

Va ser l'any 2018 quan els veïns van alertar sobre les condicions en les quals vivien els petits, assegurant que l'habitatge estava ple d'insectes, gats i una situació greu i perillosa per a la salut dels nens. Des de llavors mai més les autoritats van tornar a preocupar-se per l'estat de la família.

Arran de la mort de Kaitlyn, la jutgessa de la Cort Superior del comtat de Wilkinson, Brenda Trammell, confirma que hi ha proves suficients perquè els pares de la menor siguin jutjats per assassinat en segon grau i maltractament infantil.


Comentaris

envia el comentari