La Policia Nacional deté dues persones relacionades amb el narcotràfic a la Jonquera i Sant Feliu de Guixols

Els fets van tenir lloc el passat 18 i 21 de setembre

Un agent de la Policia Nacional rere un cotxe del cos de policia, de nit i amb llums enceses
Les detencions es van realitzar el passat 18 i 21 de setembre | Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut dues persones relacionades amb el narcotràfic en dues intervencions diferents. Tant un operatiu com l'altre van tenir lloc fa uns dies i els detinguts van ingressar en presó preventiva com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. La primera detenció va ser el 18 de setembre en un control a l'AP-7 direcció França, a l'altura de la Jonquera mentre que l'altra va tenir lloc el dia 21 a Sant Feliu de Guíxols, en un operatiu sense cap relació amb el primer.

En el primer cas els policies van aturar un camió de transport de vehicles sense matricular en un dispositiu policial emmarcat en el pla de lluita contra grups organitzats itinerants, establerts o de pas per la zona fronterera. Després d'inspeccionar el camió van trobar bosses de marihuana en set dels nou cotxes que transportava el camió. En total es van comissar quasi 143 kg.

El segon cas, que va tenir lloc tres dies després, s'emmarca en un dispositiu de vigilància que s'havia establert a Sant Feliu de Guíxols i que va detectar un vehicle conduït per una persona relacionada amb el narcotràfic. En intentar que el conductor s'aturés, aquest va fer una maniobra evasiva però finalment va ser interceptat per la policia, que el va perseguir. Després d'inspeccionar el vehicle es va localitzar en un forat de la roda de recanvi quatre paquets amb un total de 1.203 grams de cocaïna.

En aquest cas, a més d'un delicte contra la salut pública també se'l va detenir per saltar-se una mesura cautelar, contravenint una ordre judicial relacionada amb la conducció de vehicles de motor.

 

Uns 'lladres de marihuana', caçats a plena llum del dia

Aquest dissabte 26 de setembre uns veïns de Gandesa, a la Terra Alta, van caçar uns lladres cometent un delicte. Concretament, els lladres van saltar la tanca d'un xalet a plena llum del dia per robar diverses plantes de marihuana. Els veïns ho van gravar tot en vídeo, on es pot escoltar com les persones increpen als lladres i intenten contactar amb els presumptes propietaris de la casa. Un altre espectador proposa trucar als Mossos d'Esquadra. En el document enregistrat es pot veure perfectament la matrícula del cotxe que els lladres van utilitzar per fugir del lloc dels fets.


Comentaris

envia el comentari