Imatge d'una gasolinera incendiada al Maresme.

Gran ensurt a Catalunya pel perillós incendi d'una gasolinera

El foc ha cremat la botiga i el magatzem annex de la gasolinera d'Argentona, al Maresme

Ensurt, i dels grossos, a Argentona. La benzinera de Madà, situada al terme municipal de la localitat del Maresme, ha cremat aquesta matinada. El foc s'hauria originat en el quadre elèctric de la instal·lació, segons avança el diari local Capgros.cat

L'Ajuntament d'Argentona explica que el foc s'ha produït a les 4 de la matinada, i ha afectat la botiga de l'espai. La gasolinera en sí, situada a la B-502 —que connecta Argentona i Vilassar de Mar— no ha patit danys. Tampoc hi ha ferits, segons han informat els Bombers de la Generalitat

El foc també ha afectat el magatzem annex de la botiga, raó per la qual els Bombers han hagut d'actuar amb gran celeritat, ja que aquest està a tocar de l'espai on s'emmagatzema la gasolina. 

Els Bombers s'hi desplacen amb 6 dotacions

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís del foc a les 04.17 hores d'aquest dilluns, 1 d'agost. Aquests han desplaçat fins a 6 dotacions fins el lloc dels fets, i han pogut apagar les flames sense haver de lamentar ferits. 

En l'extinció hi han participat sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i un vehicle de comandament del parc de Mataró, així com unitats dels Mossos d'Esquadra.

▶️ Les platges catalanes, plenes de gent gràcies a les altes temperatures dels últims dies

Cal destacar, així mateix, que els Mossos d'Esquadra han tallat també la circulació a la B-502 per a poder treballar en les flames. Actualment la circulació ja ha estat reoberta.