Salven un home d'un incendi declarat en un magatzem al Maresme

Altres dues persones han estat traslladades a l'Hospital del Pallars després de resultar intoxicades per fum a la Pobla de Segur

Un home ha estat salvat aquesta passada nit pels Bombers de la Generalitat d'un incendi declarat en un magatzem del municipi de Malgrat de Mar, a la comarca del Maresme. Segons ha indicat el cos d'emergències, el foc ha començat a cremar en un local adossat a una casa del carrer d'Afores del municipi maresmenc, i el fum s'ha estès també a la totalitat de l'habitatge  a través del fals sostre existent.

Els Bombers han rebut l'avís per foc a les 21.37 hores, i fins al lloc s'han desplaçat un total de set dotacions  del cos, així com tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La víctima, ferida de poca gravetat, ha estat  un home amb mobilitat reduïda, que es trobava a l'interior  de l'edifici en el moment de l'incendi. En el seu cas, el SEM ha decidit traslladar-lo a l'Hospital de Calella  perquè es recuperi. 

Dues persones intoxicades per un incendi al Pallars Jussà

També cal dir que no es tracta de l'únic incendi declarat aquesta passada nit a Catalunya.  Altres dues persones han resultat intoxicades per fum al municipi de la Pobla de Segur, a la comarca del Pallars Jussà, després d'incendiar-se un matalàs. Els fets han tingut lloc en un habitatge situat en el número 18 de l'avinguda de l'Estació del municipi mencionat, i el foc ha afectat únicament una habitació. 

El SEM ha traslladat les dues persones ferides a l'Hospital del Pallars
El SEM ha traslladat les dues persones ferides a l'Hospital del Pallars | SEM

 

Els Bombers han rebut el primer avís a les 22.16 hores, i fins al lloc s'han mobilitzat quatre dotacions del cos. Pel que fa al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'equip mèdic desplaçat ha traslladat les dues persones intoxicades a l'Hospital del Pallars. 

Un home resulta intoxicat per fum en un incendi a Terrassa

Fa uns dies, el passat dimecres 21 de novembre, un home de 43 anys també va resultar ferit menys greu a Terrassa, a la comarca del Vallès Occidental, després de veure's implicat en un incendi. El foc va començar a cremar en un pis unifamiliar de la ronda de Ponent de la capital vallesana, i va obligar a mobilitzar cinc dotacions del cos, que van aconseguir controlar-lo ràpidament.  

A banda, també es van desplaçar al lloc dels fets dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van atendre la víctima per inhalació de fum, i la van traslladar a l'Hospital Mútua de Terrassa.