Imatge d'un incendi a Molins de Rei.

Perillós incendi ara mateix a tocar de la carretera: hi ha 10 dotacions de Bombers

L'incendi, a tocar de la B-23, provoca a hores d'ara diverses retencions

Després d'uns dies de treva, tornen els incendis a Catalunya. Si ahir se'n decretava un a Alforja, al Baix Camp, ara és el torn de Molins de Rei, a la comarca del Baix Llobregat. Segons expliquen els Bombers de la Generalitat, el foc s'ha produït al marge de la carretera B-23, al quilòmetre 9 en direcció a Barcelona.

Els Bombers hi estan treballant amb 10 dotacions terrestres i dos mitjans aeris i estan aprofitant l'aigua del riu Llobregat, que discorre just al costat, per a les tasques d'extinció. El foc s'ha iniciat en la crema d'unes canyes.

L'incendi a Alforja, controlat 

Els Bombers han donat per controlat fa una hora l'incendi que s'ha originat a Alforja. El foc de vegetació, pròxim a la C-242, s'hauria originat per la crema d’un autobús. Hi ha deu dotacions aèries i 28 de terrestres. 

L’incident no ha deixat ferits i el foc s’ha estès pels marges de la via. L’avís de foc s’ha donat a les 16:21 hores d’aquest dijous. A causa de les flames, s’ha tallat la circulació en els dos sentits de la marxa, entre els punts quilomètrics 54 i 59. 

Segons els Agents Rurals ja s'han cremat cinc hectàrees. El cos ja ha retirat els mitjans aeris i mantenen una vintena de dotacions terrestres per acabar d'extingir l'incendi.