Incendi a la Pastisseria Orench de Blanes el 3 de febrer de 2020.

Un incendi en una pastisseria de Blanes obliga a tallar diversos carrers del centre

Els fets han obligat a tallar el carrer Ample, el carrer dels Valls i el carrer Raval

El centre de Blanes ha viscut un bon ensurt aquest dilluns, 3 de febrer, a mig matí. Un incendi originat a l'obrador de la pastisseria Orench d'aquesta vila de la Selva ha comportat la ràpida reacció dels serveis d'emergències, amb els Bombers al capdavant, i ha obligat a tallar tres dels carrers més cèntrics del municipi.

L'incendi s'ha originat a l'obrador de la pastisseria

L’incident, que afortunadament no ha provocat cap ferit, s’ha localitzat poc després d'un quart d'onze del matí en una màquina de fer massa d’un obrador de la pastisseria Orench situat al carrer del Raval, al centre de la vila. El serpentí de la màquina s’ha trencat quan estava en funcionament, provocant que l’oli que hi havia al seu interior es vessés quan estava a una temperatura d’uns 210 graus centígrads.

Incendi a la Pastisseria Orench de Blanes el 3 de febrer de 2020.
Ha estat necessària la intervenció dels Bombers, que han tallat tres carrers del centre de la vila. | Cedida

Això ha causat foc molt localitzat, que no ha arribat a estendre’s a l’interior de l’establiment. Ara bé, mentre els Bombers i la resta d'efectius d'emergències treballaven per apagar les flames, evitar que revifessin i ventilar l'establiment, la Policia Local de Blanes ha traçat un perímetre que ha tallat el pas als carrers Ample, Raval i dels Valls.

Una situació que s'ha allargat durant el matí

Malgrat que l'incendi ha estat de poca gravetat pel que fa a conseqüències, ha calgut esperar força estona fins que l'elevadíssima temperatura de l'oli tornés a baixar.  Això ha fet que el tall al centre de Blanes hagi durat força estona i, per tant, que l'expectació hagi estat considerable. En l’incident han intervingut un total de tres dotacions de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, així com tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Incendi a la Pastisseria Orench de Blanes el 3 de febrer de 2020.
Malgrat l'espectacularitat de la intervenció dels serveis d'emergències, no s'ha hagut de lamentar cap persona ferida. | Cedida

També et pot interessar...