Incendi en un pis d’un edifici pendent d’enderroc a Sabadell

De l’interior va sortir corrents una persona en el moment d’iniciar-se les flames

Crema un pis en un edifici pendent d'enderroc per part de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya
Crema un pis en un edifici pendent d'enderroc per part de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya | Bombers

Aquest dilluns els Bombers de la Generalitat van extingir un foc en un pis d’un edifici del barri dels Merinals de Sabadell (Vallès Occidental). El pis forma part del grup de blocs pendents d’enderroc per part de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, i a priori no hi viu ningú.

L’edifici està pendent d’enderroc per l’Agència de l’Habitatge

Un veí de la zona va avisar els bombers a les 9.44 hores d’aquest dilluns 12 d’agost, els quals van actuar en un incendi que estava concentrant en una habitació. En el moment d’iniciar-se les flames, una persona va sortir corrents de l’edifici, segons van relatar alguns testimonis. D’aquesta manera, el succés no va causar ferits i el foc va quedar apagat en poc més de vint minuts. Al lloc dels fets van treballar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, a més d’altres serveis d’emergències.

El barri dels Merinals de Sabadell es va construir l'any 1956 i va formar part d’un programa estatal per oferir pisos públics a famílies amb pocs recursos. A la zona es van aixecar 125 edificis amb 1.467 pisos i 48 locals. Els últims anys els veïns havien denunciat problemes estructurals derivats d’aluminosi, fet que va derivar en l’enderroc de la majoria de blocs. Els afectats han estat re allotjats en pisos nous durant els últims mesos. Resten, però, sis edificis que està previst que siguin enderrocats a curt termini.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari