Ara mateix: Incendi en un polígon industrial de Barcelona

14 dotacions de Bombers han treballat en l'extinció del foc

Columna de fum de l'incendi en un fábrica a Sant Vicenç dels Horts
Columna de fum provocada per l'incendi | Bombers

ACTUALITZACIÓ 7/08/20 21:22 HORES:

Els Bombers apaguen l'incendi que ha afectat la primera planta d'una empresa que fabrica additius alimentaris del polígon industrial de Can Ricard de Sant Vicenç dels Horts. El dispositiu ha arribat al lloc a les 17h45 i a hores d'ara l'incendi ja està extingit. El foc ha cremat dipòsits totalment buits, però encara poden contenir restes d'àcid tartàric, que l'empresa utilitza en els seus processos de fabricació

Espectacular incendi en una empresa de Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat. Els Bombers es troben treballant en l'extinció del foc que que afecta la primera planta  El dispositiu ha arribat al lloc a les 17h45 i a hores d'ara l'incendi ja està controlat.

El foc ha cremat dipòsits amb restes de carbó i productes derivats en el primer pis d'aquesta indústria. El cos de bombers han confirmat que no s'ha produit sense provocar cap ferit ni cap persona afectada. L'empresa es dedica a la fabricació d'additius alimentaris i està situada al polígon industrial Pla de Can Ricard a Sant Vicenç, però molt a tocar del terme municipal de Pallejà. 

Les 14 dotacions que s'han enviat per apagar el foc no necessiten més reforços. Aquests efectius també han protegit les naus del costat de l'empresa. Tot i que el foc ja es troba apagat, la columna de fum ha estat ben visible molta des de l'autovia A-2

Incendi d'un camió a l'AP-7

Un camió articulat carregat de paqueteria va cremar sencer al punt quilomètric 131 de l'AP-7, a la Roca del Vallès. El foc va afectar matolls del voral.

Afortunadament, el conductor va sortit il·lès. En el succés hi van treballar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat de la una a les quatre de la matinada d'aquest dimarts.


Comentaris

envia el comentari