L'incendi d'uma embarcació a Empuriabrava

Un incendi calcina una embarcació i provoca una enorme columna de fum a l'Empordà

Un total de set dotacions dels Bombers s'han mobilitzat per apagar les flames

Una embarcació ha cremat aquest divendres a la tarda al port d'Empuriabrava, al municipi de Castelló d'Empúries, a la comarca de l'Alt Empordà. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís per foc s'ha rebut a les 15.51 hores, i fins al lloc s'han desplaçat un total de set dotacions del cos d'emergències, que han treballat per extingir les flames. 

L'incendi ha provocat una enorme columna de fum negre, visible des de molts punts de la comarca, que durant l'estiu està plena de turistes. Salvament Marítim i Protecció Civil també han intervingut per contenir el combustible vessat per l'embarcació. 

Apaguen un incendi en un magatzem de patinets elèctrics i bateries a Barcelona

Ahir a la nit, els Bombers de la Generalitat van intervenir per un incendi declarat en una indústria de Sant Adrià de Besòs, a la comarca del Barcelonès. En total, dotze dotacions del cos d'emergències van treballar per apagar les flames, després de rebre un avís a les 21.12 hores. 

El local afectat, una nau situada al carrer d'Arquimedes, funcionava com a magatzem de patinets elèctrics i bateries. Afortunadament, cap persona va resultar ferida, i no va ser necessària cap evacuació. Malauradament, no ha estat així en el cas d'un altre incendi a la ciutat de Barcelona, concretament a la Barceloneta, on tres persones han perdut la vida arran d'un incendi en el pis on dormien.