Imatge de l'incendi a Sant Gregori

Un total de 12 dotacions de Bombers treballen ara mateix en un nou incendi

Els Bombers hi han desplçat també dos helicòpters

Nou incendi a Catalunya. En aquest cas a Sant Gregori, a la comarca del Gironès. Els Bombers de la Generalitat hi treballen a hores d'ara amb 12 dotacions i dues de les quals son aèries. 

Cal destacar que l'avís de l'incendi, de vegetació, s'ha rebut a les 14.41 hores. Els Bombers de la Generalitat expliquen que hi treballen a hores d'ara. 

Interior i la gran preocupació dels incendis

El Departament d'Interior ha posat en marxa aquest dijous un nou web específic sobre incendis forestals, interior.gencat.cat/ca/incendis-forestals. La pàgina recull la informació de les diferents unitats del departament com la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, la Direcció General de Protecció Civil, el CAT112, la Direcció General dels Agents Rurals i el Servei Català de Trànsit

Segons indica Interior, s'hi pot trobar tot tipus d'informació relacionada amb els incendis com els mapes de risc i del Pla Alfa, que estableixen el nivell de risc, el grau de mobilització dels efectius i la realització de les determinades actuacions preventives així com el mapa amb les incidències viàries.

▶️ Les platges catalanes, plenes de gent gràcies a les altes temperatures dels últims dies

L'objectiu del nou web és posar a disposició de la ciutadania el màxim d'informació de manera que en cas de declarar-se un incendi forestal, puguin trobar-la de manera àgil i ràpida. S'hi podrà trobar informació dels incendis que hi hagi actius en cada moment, consells d'autoprotecció o restriccions, entre d'altres.

El nou web recull també l'actualitat de les xarxes socials d'Interior així com totes les notícies del Departament relacionades amb els incendis, a més d'informació d'anàlisi i seguiment d'un foc, dades històriques, publicacions tècniques i normativa.