Un treballador del SEM al costat de la porta d'una ambulància amb dos vehicles dels Bombers de fons

Una dona en estat crític i un nadó ferit en un incendi d’un habitatge a Catalunya

Els Mossos investiguen les circumstàncies en què s'ha originat el foc; 'Ser Catalunya', que ha avançat els fets, apunta que l'incendi podria haver estat provocat

Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes d'un incendi en un pis de Sant Quirze del Vallès, al Vallès Occidental. S'ha encès aquest dijous al matí, i hi han resultat ferides dues persones: una dona ha estat ingressada a l'hospital en estat crític, i el seu fill ha quedat ferit de poca gravetat. 

Els Mossos han rebut un avís a dos quarts de dotze del matí, que els informava d'un incendi en el domicili, situat a la primera planta d'un bloc de pisos del carrer Pompeu Fabra de la localitat propera a Sabadell. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'ha desplaçat al lloc dels fets, i ha traslladat mare i fill a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, on han quedat ingressats.

L'incendi podria haver estat provocat

Fonts dels Mossos han assenyalat que s'ha obert una investigació per determinar les circumstàncies en què s'ha originat el foc, que a les dotze del migdia ja estava apagat. A hores d'ara no hi ha cap detingut, però segons ha apuntat 'Ser Catalunya', que ha avançat els fets, l'incendi podria haver estat provocat.

La ràdio explica que un home podria haver pres foc a la casa on vivien mare i fill, un habitatge ocupat. Els indicis reforcen aquesta possibilitat, ja que a l'habitatge s'ha detectat una forta olor de gasolina. A més, s'especula que la dona podria haver estat lligada.

Els Mossos atribueixen a causes accidentals l'incendi en què va morir una dona a Salt

Una dona de 51 anys va morir després d'un incendi originat aquest dimarts a un bloc de pisos de Sant Jaume de Salt, al Gironès. La dona es trobava a l'habitatge en flames i intentant fugir del foc va penjar-se en una zona d'estenedors a la façana del darrere. Com que era de difícil accés, els cossos de salvament van intentar arribar-hi amb una escala per l'exterior, mentre un veí intentava evitar que caigués. Finalment, no van arribar a temps i la dona va precipitar-se al carrer. Va ser traslladada fins a l'UCI de l'Hospital Josep Trueta de Girona, on va ingressar en estat crític i va morir poques hores després.

Els Mossos han investigat les causes i les circumstàncies de l'incendi durant els darrers dies. Han conclòs que va ser fortuït i originat per una causa accidental. I és que, segons la investigació, no hi pot haver cap relació amb la xarxa elèctrica, com tampoc pot haver estat provocat.