Fotomuntatge del vaixell 'Ángeles Alvariño' i Tomás Gimeno

«Tinc proves que demostren que Tomás Gimeno és viu»

Hi ha una nova hipòtesi sobre el parador del pare d'Anna i Olivia

La jutgessa que està investigant el cas d'Anna i Olivia ha pres una decisió de vital importància. Després de mantenir una conversa amb el responsable del vaixell 'Ángeles Alvariño', considera que obtenir bons resultats és una tasca «completament inabordable».

Alguns experts asseguren que la troballa de la petita Olivia es va produir per un «cop de sort». I és que els professionals a càrrec de la recerca han fet una tasca impecable, però han estat treballant en les profunditats de l'oceà.

Hi havia moltes possibilitats que el cos de la nena s'hagués desplaçat fins a algun lloc recòndit i impossible d'accedir. Però sembla que, lamentablement, l'infern de Beatriz Zimmermann no ha acabat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Té més interès a trobar al seu marit que a la seva petita, ja que està desitjant que pagui pel que ha fet. En el cas que les autoritats donin amb ell, haurà de demostrar la seva innocència, però tot fa pensar que és el culpable.

Els informes policials van llançar una mica d'esperança al trist succés. Així, tot fa indicar que Gimeno va parar els motors del seu vaixell en un punt concret. Per aquest motiu centraran el seu rastreig en aquella zona.

Tot i això, ja ha passat molt de temps i no han descobert res de nou. Un grup de periodistes s'ha posat a investigar pel seu compte i ha parlat amb algú que assegura tenir informació inèdita.

El lletrat canari Alexis Bethencourt Rosillo ha mantingut una conversa amb el director d'un conegut canal de Youtube. 'El Cierre Digital' ha tingut accés a aquesta xerrada i han descobert una cosa bastant sorprenent.

L'esmentada font assegura: «Tinc proves per demostrar que l'assassí segueix viu». Els mitjans no han trigat a fer-se ressò d'aquestes declaracions, tot i que recomanen mantenir la presumpció d'innocència per evitar problemes legals.

La nova teoria sobre el pare d'Anna i Olivia

L'advocat es va posar en contacte amb Antonio Soler, responsable de 'Denuncia Social España', mitjà que està tractant el tema en profunditat. La pregunta que li va fer va ser molt directa: «Quant em pagarien per la intervenció?».

Sembla que volia rebre diners a canvi d'aquella dada tan important. De fet, la conversa ja s'ha filtrat a les xarxes socials i els comentaris no són molt positius.

Ningú entén com algú vol treure rendiment econòmic amb un tema tan seriós que està generant tant dolor. El responsable del canal de Youtube li va donar una resposta bastant contundent al seu possible convidat.

«Si aquesta informació ens portés a Gimeno, no tindria preu». Tanmateix, es desconeix si estava intentant treure més dades o alimentant un futur negoci.

El cas és que l'interlocutor va respondre: «Senyor Antonio, creieu-me que Tomasín va ser refugiat per la 'jet set' del municipi de La Laguna». Segons aquesta teoria, el pare de les nenes estaria viu i hauria escapat gràcies al suport de l'alta societat.

Resulta molt difícil de creure que un advocat ha fet una investigació més profunda que els experts. Des que es va denunciar el succés, han estat treballant els millors professionals del sector per trobar els desapareguts.

Sí que és cert que l'última geolocalització del dispositiu mòbil de Tomás va ser a la Plaza del Adelantado de La Laguna. Així que no caldria descartar cap teoria, i més tenint en compte que segueix en recerca i captura.

Mentrestant, la mare de les nenes segueix desolada. El país li ha demostrat estar amb ella, però li falta una cosa de vital importància: l'amor de les seves filles.

El seu comportament està servint d'exemple per a moltes famílies. En cap moment s'ha delectat en el drama. Només vol que es faci justícia i que no torni a passar res semblant.